Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Akrep dizisinde reytingler çok düştü, hikaye hızlandı!

Akrep dizisinde reytingler çok düştü, hikaye hızlandı!

tarafından ker_def

STAR TV’nin, 1441 Productions imzalı beğeni ile izlenen dizisi ‘Akrep’, 17’nci bölümüyle ekrana geldi. Dizinin reytinglerinin çok düşük bir seviyeye gelmesi, final ihtimalini artırdı. Her ne kadar 26 bölüm garantisi ile ekrana geldiği bilinse de Akrep dizisi için yolun sonu yaklaşıyor.

Aras, Ahmet’in sözünü hiçe saydı ve Merve’yi ona geri getirmedi. Tek başına Ahmet’in karşısına çıkan Aras, Efe’yi alıp gitmek için izin istedi. Ahmet izin vermeyince ikisi birbirlerine tehditler savurarak silahları doğrulttular. O sırada Aras’ın peşinden giden Duru, Aras’a zarar gelmemesi için Ahmet’in doğrulttuğu silahın önüne geçti ve Perihan Emgen’in torununu öldürürse tüm ülkenin duyacağını söyledi. Ahmet, siren seslerini de duyunca kaçmak zorunda kaldı.

Hakan, Duru ve Aras’ın görüntülerini kullanarak Şahin’e şantaj yaptı ve karşılığında yüklü bir miktar para istedi. Şahin önce Aras’la hesaplaştı ardından ise tenha bir yerde Hakan’la buluştu. Hakan’a yaptıklarının bedelini ödetmeye kararlı olan Şahin, Hakan’ı ağır bir şekilde hırpaladı. Şahin gitmeye kalkarken Hakan’ın ayağı arabasının altında kaldı.

AHMET VE PERİHAN ARASINDA SAVAŞ ÇANLARI ÇALMAYA BAŞLADI

Ahmet, Ayşem’i koruyamadıklarını söyleyerek Perihan ve Ferda’ya sert sözler sarf etti. Perihan ise Ahmet’in karşısına dikildi ve ailesinden uzak durması için onu uyardı. Perihan ve Ahmet birbirlerine rest çekti ve savaş çanları çaldı. Ferda ise kızı Ayşem için başlayan savaşta adeta saf dışı kaldı.

AYŞEM’İN BAŞI BELAYA GİRDİ

Ferda’dan görüntüleri almak için evine giren Hakan, Ayşem’in de eve gelişiyle korkuya kapıldı. Ayşem, Hakan’ın itmesiyle yere düşüp başını vurdu. Aras ve Efe’nin fark etmesiyle Ayşem hastaneye yetiştirildi. Ahmet ve Ferda haberi alır almaz panikle hastaneye koştular. Ahmet kızını yeniden kazanmak için çabalarken, Ayşem onu baba olarak kabullenmeyi reddetti. Ayşem’in başı bu kez de davasını üstlendiği bir müvekkilinin kocasıyla belaya girdi ve adam, Ayşem’i öldürmeye teşebbüs etti. Ahmet ise kızının başındaki belayı bildiğinden onu koruması için Efe’yi evinin önüne nöbete gönderdi. Efe, Ayşem’i eli bıçaklı adamdan korumak isterken yaralandı.

PERİHAN, ARAS’LA İŞBİRLİĞİ YAPTI

Perihan, Hünkar’dan Can’ın aslında Aras’ın oğlu olduğunu öğrendi. Perihan’ın öğrendikleriyle baş etmesi zor oldu ve Can’ı eskisi gibi sevip sevemeyeceğini düşündü. Ardından ise Duru ile eski mutlu günlerine geri dönmeye başlayan Aras’ı karşısına alarak Ahmet’i alt etmek için işbirliği teklif etti. Aras, Can’ın kendi oğlu olduğunu Perihan’dan öğrendi ve Duru ile yuva kurma konusunda iyice cesaretlendi.

AHMET’TEN PERİHAN’A BÜYÜK TUZAK!

Ahmet, Perihan’ı durduramayacağını fark edince ona büyük bir tuzak kurdu. Şahin gittikten sonra olayın yaşandığı yere gelerek Hakan’a eziyet etti ve arabasıyla Hakan’ın üstünden geçti. Efe’ye de Perihan’ın küpesinin tekini çaldıran Ahmet, Hakan’ı ölüme terk etmeden önce küpeyi Hakan’ın yanına bıraktı. Perihan ise küpesinin tekinin kaybolduğunu çok geçmeden fark etti.

‘Akrep’ heyecan dolu yeni bölümüyle perşembe saat 20.00’de Star TV’de!