Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisi 5. sezon afişi yayınlandı!

Savaşçı dizisi 5. sezon afişi yayınlandı!

tarafından ker_def

Yapımını Limon Yapım, yapımcılığını Hayri Aslan’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Osman Taşçı ve Eray Koçak’ın oturduğu, senaryosunu ise Süleyman Çobanoğlu’nun kaleme aldığı “Savaşçı”nın 5. Sezon afişi takipçilerin beğenesine sunuldu. Fox TV’nin bir türlü yayına alma konusunda karar veremediği Savaşçı için, dün güzel gelişmeler yaşadı.

Sen Çal Kapımı dizisini Haziran ayına erteleyen Fox TV, 10 Nisan Cumartesi günü de Savaşçı dizisinin 5.sezonunu başlatma kararı aldı. Dizinin hayranlarının son dönemde sosyal medyada sergiledikleri büyük isyan dalgasının yanı sıra oyuncuların da huzursuzlanması sonrasında gelen bu karar dikkatleri çekti.

En son Tamer Karadağlı, dizinin yayın gününün netleşmemesine sitem etmiş ve sosyal medyada da bir duyuru yaparak konuyu öne çıkartmıştı. Karadağlı’nın eleştirilerinin hemen ardından gelen Savaşçı için yayın kararı da hızlı oldu. Dizinin 5. sezon afişi de dikkatleri çekiyor.

Görsel tasarımıyla dikkat çeken dizinin etkileyici afişinde: Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Ali Tarık Fındık, Serkan Kuru, Serenay Aktaş gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor. 5. Sezon afişinde Kılıç Timi yeni katılan askerlerle yeni operasyonlar için görev başında bekliyor!

“Savaşçı”, 100. bölümüyle 10 Nisan Cumartesi saat 20.00’de FOX’ta.