Ana sayfa Sosyal Medya Akrep dizisine milyonluk mücevherler geldi, gözleriniz kamaşacak

Akrep dizisine milyonluk mücevherler geldi, gözleriniz kamaşacak

tarafından ker_def

Yapımını 1441 Productions’ın üstlendiği ‘Akrep’, Star TV’nin kararı ile Cuma akşamlarını Sen Çok Bekledim dizisine bıraktı ve Sol Yanım’ın da çarşamba gününe alınmasından sonra perşembe akşamları izleyicilerle buluşmaya başladı. Geçtiğimiz perşembe akşamı düşük reytinglerle yeni gün sıkıntısı yaşayan dizi, bu hafta reytinglerini yükseltebilecek mi, herkes merakla bekliyor.

Perşembe akşamı ekrana gelecek 9. yeni bölümde, dizinin karakterleri kelimenin tam anlamıyla göz kamaştıracak. Dizinin dokuzuncu bölümünde ekrana gelecek, Emgen Ailesi’nin sahibi olduğu Gevher İlaç’ın 52’nci yıl kutlamasına holdingin patronu Perihan Emgen’in göz kamaştıran mücevherleri damga vuracak.

Akrep dizisine milyonluk mücevherler geldi, gözleriniz kamaşacak 5

Şıklığı ve güzelliği ile gecenin tartışmasız yıldızı olan Perihan Emgen’in mücevherleri, Lion Diamond firması tarafından sağlandı.

Sete özel güvenlik eşliğinde getirilen gerdanlık, küpe ve yüzükten oluşan pırlanta seti, bir milyon dolarlık fiyat etiketi ile dudak uçuklatıyor.

Akrep dizisine milyonluk mücevherler geldi, gözleriniz kamaşacak 6

Emgen Ailesi’nin tam kadro yer aldığı sahnede ‘Akrep’ oyuncuları şıklık yarışına girerken, milyon dolarlık aksesuvarları ve şıklığı ile gecenin yıldızı olan Demet Akbağ, rol arkadaşları ve set ekibi tarafından övgüye boğuldu.

‘Akrep’ 4 Şubat Perşembe akşamı 20.00’de heyecan ve gerilimin zirve yapacağı dokuzuncu bölümüyle STAR TV’de seyirciyle buluşacak.