Ana sayfa Dizi Haberleri Alev Alev dizisinde beklenmedik ayrılık şoke etti!

Alev Alev dizisinde beklenmedik ayrılık şoke etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmakta olan Alev Alev, güçlü hikayesi ve etkili oyuncuları ile dikkat çekmeye ve milyonlarca izleyiciyi ekran başında toplamaya devam ediyor.

Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Hazar Ergüçlü, Berkay Ateş, Cem Bender, Berker Güven ve Cihangir Ceyhan’ın başrollerinde yer aldığı dizide heyecan da hiç bitmiyor. Aksiyonu bol dizinin dün akşam yayınlanan 13.bölümünde şoke eden bir ayrılık yaşandı.

Çelebi’nin emirleri ortada, İskender ise Kenan’ı vermek istemiyor. Çelebi’nin adamları “Biz buradan Kenan beyi almadan gitmeyeceğiz” diyerek İskender’e saldırdı. Çelebi’nin adamları Kenan’ı yanlarına alarak uzaklaştı.

Sonrasında ise Rüya, Ömer ve Ozan ile birlikte babasının fabrikasına gitti ve orada da vurularak öldürüldüğünü görünce büyük bir şok yaşadı… Kenan’ın cesedinin yanında ise bir mektup vardı.

Alev Alev dizisinde beklenmedik ayrılık şoke etti! 2

Tayfun Eraslan, Kenan karakterinin ölümü ile birlikte Alev Alev dizisine 13. bölüm itibari ile veda etmiş oldu. Gümüş dizisinde Levent olarak dikkat çeken Tayfun Eraslan, birçok farklı yapımda rol aldı. Hanımın Çiftliği dizisindeki Zekai, Derin Sular’daki Ali Rıza karakterleri akılarda kalıcı olmuştu.

Rüya’nın baba acısı ile bundan sonraki bölümlerde neler yapacağı, Çelebi ile nasıl karşılaşmalar yaşanacağı merakla beklenmeye başlandı.