Ana sayfa Dizi Haberleri Maria ile Mustafa dizisi bitti, İpek Tenolcay yeni dizisini buldu!

Maria ile Mustafa dizisi bitti, İpek Tenolcay yeni dizisini buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Ünlü oyuncu İpek Tenolcay, izleyicilerle yeniden ekranda buluşuyor… Cuma akşamları tv8 ekranında yayınlanmakta olan Kırmızı Oda isimli dizinin kadrosuna bir ünlü daha katılmış oldu.

Belirli dönemler halinde yeni hikayeler ve karakterlerin yer aldığı Kırmızı Oda dizisinde Pınar Deniz’in canlandırdığı Nazlı karakteri önümüzdeki bölümlerin dikkat çeken konusu olacak. Gökhan Yıkılkan’ın Recai rolünde Pınar Deniz’e eşlik edeceği diziye iki önemli isim daha geliyor.

Bunlardan birisi Nazlı’nın babası Ömer karakterinde Fatih Hürkan’ı izleyeceksiniz. Nazlı’nın annesi olarak ise İpek Tenolcay ekrandaki yerini alacak. Kurtlar Vadisi dizisinde Nesrin karakteri ile akıllara yazılan Tenolcay, birçok farklı yapımda da boy gösterdi.

Yalan Dünya’da Vuslat, Meryem dizisinde Suzan, Erkenci Kuş’ta Hüma gibi karakterlerle akıllara yazılan İpek Tenolcay, en son atv ekranında final yapan Maria ile Mustafa dizisinde Nesrin olarak yer almıştı.

Kırmızı Oda dizisinin 23. yeni bölümünde; kliniğe çift terapisi için gelen Nazlı (Pınar Deniz) ve Recai’nin (Gökhan Yıkılkan) evliliklerine farklı bakış açıları Doktor Hanım’ı şaşırtırken, Nazlı, Doktor Hanım’dan evliliğini kurtarmasını isteyecek.