Ana sayfa Dizi Fragmanları Alev Alev dizisinde büyük değişime hazır olun!

Alev Alev dizisinde büyük değişime hazır olun!

tarafından ker_def

Alev Alev dizisinde yaşanan izleyici ilgisindeki azalmanın yeni transferler ile tersine döndürülüp döndürülemeyeceği merakla bekleniyor. Sahra Şaş ve Bora Cengiz’in kadroya katılması ile birlikte hikayenin hangi yöne doğru gideceği, nasıl etkileneceği de önümüzdeki haftalarda çok konuşulacaktır. Alev Alev son dönemde reytingleri düşmekte olduğu için sıkıntılar yaşamaya başlamıştı. Bakalım, hikayedeki bu değişim adımları izleyicinin yeniden ilgi göstermesine yetecek mi?

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı Alev Alev’in yeni bölümünden ilk tanıtım yayınlandı. Çelebi’nin evine geri dönen Cemre’nin düşünceli halinin dikkat çektiği tanıtımda Ali ve İskender, Çiçek için kavga ediyor. Ali’nin sorduğu “Sen ona aşık mısın?” sorusuna İskender’in vereceği cevap büyük merak konusu olurken, Çelebi’nin Cemre’ye söylediği tehditkar sözler gerilimi giderek artırıyor.

Cemre, Çelebi ile olan mücadelesini, aynı evin içinde, kocası ile dip dibe sürdürmeye başlar. Ali Çiçek’e son bir şans vermek için eve döndüğünde, şok olacağı bir tablo ile karşılaşır. Birbirlerine tutkuyla bağlı olan Ömer ve Rüya, ilişkilerinde bir sınavdan geçmek üzeredir. Çelebi’ye karşı dışardan mücadele veren Ozan, Ömer ve Altan’ın yardımcısı Cemre olacaktır.

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Burcu Görgün’ün yazdığı dizinin kadrosunda başarılı oyuncular Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven, Toprak Can Adıgüzel ile usta oyuncu Zuhal Olcay buluşuyor.

Alev Alev’in yeni bölümü Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!