Ana sayfa Dizi Haberleri Alina Boz, ‘herkesi dövüyor’ deyince Alp Navruz, Alina’nın ağzını kapattı!

Alina Boz, ‘herkesi dövüyor’ deyince Alp Navruz, Alina’nın ağzını kapattı!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Detay /

Elimi Bırakma dizisindeki dram ağır ama setteki çekimlerde keyifler yerinde.

Dizinin başrol oyuncuları Alina Boz ve Alp Navruz, TRT 1 ekranlarında 11. bölüm öncesinde çıktıkları canlı yayında soruları yanıtladılar.

En çok merak edilen detaylardan birisi de çekimlerin nasıl gittiği ile ilgiliydi.

Alina Boz, “Çok güzel eğlenceli geçiyor. Sahneler çok zorlayıcı olmadığı zamanlarda eğlenceli sahneler çekiyoruz. Zor sahneleri çektiğimiz günler dışında gayet eylenerek geçiyor zamanımız” açıklamasında bulundu.

Alp Navruz ise “Set ortamımız eğlenceli. Kamera arkası ekibimiz de çok eğlenceli. Kamera önünde oyuncular da aynı şekilde. Hiç sıkıldığımız bir günü hatırlamıyorum” dedi.

İzleyicileri mutlu edeek ve kendilerinin de şaşırdığı sahnelerin yakında ekrana geleceğinden bahseden Boz, “Çok güzel sahneler bekliyor seyircilerimizi. İlerleyen bölümler gerçekten çok farklı. 13 bölümdür çektiğimizlerden farkı. Şu anda 13. bölümü çekiyoruz” diye konuştu.

Alp Navruz, “Cenk, Azra’ya kötü davranma artık” diye bir yorum üzerine ise, “Bir bölüm daha şans verseniz” şeklinde yanıtlayınca diziden bir bilgi daha ortaya çıktı.

Anlaşılan Cenk ile Azra konusunda bir bölüm sonra her şey farklı olacak.

Cenk’in Azra’ya kötü davranmadığını belirten Alp Navruz, “Kötü davranma demeyelim ona. Cenk gibi hissedenler de var, Azra gibi hissedenler de var. İzleyici her zaman iki genci aşık olarak görmek istiyor. Ama karakterlerle empati kurduğumuz zaman, hiç hayatınızda olmayan birisi geliyor ve ailenizin bütün her şeyini alıyor. Cenk’in gözüyle söylüyorum ama Azra’nın farklı bir amacı var. Belki o da ailenin bir arada olmasını istiyor. Bunlar yavaş yavaş çözülen şeyler. Çözüldükçe seyirci de biraz anlayacak karakterlerimizi. Daha iyi bir noktaya geleceğiz” aşıklamasını yaptı.

Alp Navruz’a gelen bir soru ise “Alp neden her zaman bu kadar sakin” şeklinde oldu.

Bu soruya şaşıran Alina Boz, “Sakin mi, dövüyor herkesi” diye şaşkınlık yaşayınca rol arkadaşı eliyle ağzını kapattı.

Alina, “Ben Cenk olarak söyledim” ifadesini kullandı.

Navruz ise, “Sakinlik huzura daha yakındır.Sakin olmaman için bir neden ben istesem” şeklinde konuştu.

Videodan tüm detayları izleyebilirsiniz….