Ana sayfa Sosyal Medya Alina Boz ve Nur Fettahoğlu’nun filmi festivalden ödülle döndü!..

Alina Boz ve Nur Fettahoğlu’nun filmi festivalden ödülle döndü!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Yeni neslin iki başarılı oyuncusu Alina Boz ile Nur Fettahoğlu’nu bir araya getiren  Babamın Öldüğü Gün isimli kısa filme bir ödül geldi.

Nur Fettahoğlu ile Alina Boz’un başrolünde yer aldığı, yönetmen Emre Sefer’in imzasını taşıyan dram içerikli Babamın Öldüğü Gün filmi 23-26 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen Ayancık Film Festivali’nde Jüri Özel Ödülüne layık görüldü.

Nur Fettahoğlu’nun ‘Sema’  Alina Boz’un ‘Hale’ karakterini canlandırdığı  Emre Sefer’in 17 dakika süren kısa filmi, geçtiğimiz yılın yaz aylarında çekilmişti.

Alina Boz ve Nur Fettahoğlu'nun filmi festivalden ödülle döndü!.. 7

Babamın Öldüğü Gün filminin konusu şöyle: Babalarını kaybeden Sema ve Hale, cenazede bir araya gelir. Araları bozuk olan ikili, cenaze sonrasında birlikte eve doğru dönerler. Hale, hasta babasına aylarca bakmış ve Sema yanlarına hiç uğramamıştır. Bu durumu dert haline getiren Sema, Hale ile tartışmaya başlar. Yolda hiç ummadıkları bir olayla karşılaşırlar ve bu durum onları vicdanı ve aklı arasında bir tercih yapmaya zorlayacaktır.

Son dönemin en başarılı oyuncularından Alina Boz, en son Maraşlı ve Aşk 101 dizileriyle hayranlarının karşısına çıktı. Bir sonraki projesini sinema filminden yana kullanan Boz, Bandırma Füze Kulübü isimli filmde rol aldı. Alina Boz’un adı en son Netflix için çekilecek Terzi dizisiyle anılmıştı. Ancak oyuncu son anda projede yer almaktan vazgeçmişti. Nur Fettahoğlu ise ekrana en son Erdal Beşikçioğlu ile başrolünde oynadığı Kağıt Ev dizisi ile geldi.