Ana sayfa Sosyal Medya Alina Boz’a Elimi Bırakma’daki partnerinden yeni dizi desteği!

Alina Boz’a Elimi Bırakma’daki partnerinden yeni dizi desteği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Maraşlı dizisi görücüye çıktı, Alina Boz hayranları adeta çıldırdı… Ünlü oyuncunun takipçileri atv’nin yeni dizisinin heyecanını yaşıyor. Burak Deniz ile başrolde buluşan Alina Boz, yeni bir televizyon dizisi macerasına yakında başlayacak.

Ocak ayında izleyicilerle atv ekranında buluşması beklenen Maraşlı dizisinin yayınlanan ilk fragmanına ilgi büyük oldu. Alina Boz da fragmanı instagram hesabından yayınlayarak takipçilerinden destek istedi. Hem hayranları hem de ünlü arkadaşlarından oyuncuya büyük destek geldi.

Alina Boz, Mahur rolü ile izleyicileriyle buluşacak. Fotoğraf sanatçısı olarak bambaşka bir karakterde izleyeceğimiz oyuncu, kariyerine yeni bir proje daha eklemiş oldu. Hikayeye göre Burak Deniz’in canlandırdığı Maraşlı, bir gün sahaf dükkanından içeri giren Mahur Türel ile tanışacak. Mahur o gün istemeden bir olaya karışacak. Maraşlı, Mahur’un hayatını kurtaracak ve o gün kaderleri birbirine bağlanacak…

Alina Boz'a Elimi Bırakma'daki partnerinden yeni dizi desteği! 8

Alina Boz’un paylaştığı fragmana destek veren isimlerden birisi de ünlü oyuncunun geçen sezon yer aldığı TRT1 dizisi Elimi Bırakma’daki partneri Alp Navruz oldu.

Alina Boz'a Elimi Bırakma'daki partnerinden yeni dizi desteği! 9

Zümrüdüanka dizisinde Serhat Demirkan olarak izlediğimiz oyuncu, bir önceki projesinde başrolü paylaştığı Alina Boz’un paylaşımına emoji ile yanıt vererek, desteğini sergiledi.

Takipçiler ise hayırlı olmasını diledi ve Maraşlı dizisini heyecan içinde beklediklerini belirten yorumlar yaptı.