Ana sayfa Sosyal Medya Alina Boz’dan anlamlı mesajla 23 Nisan kutlaması…

Alina Boz’dan anlamlı mesajla 23 Nisan kutlaması…

tarafından ker_def

Genç oyuncular arasında dikkat çeken bir isim Alina Boz. Paramparça dizisindeki performansıyla beğeni toplayan ve şimdilerde TRT1 ekranlarında yayınlanan Elimi Bırakma dizisinde oynayan Boz, 23 Nisan’ı Atatürk’ün önemli bir sözüyle kutladı.

Televizyongazetesi/Detay – Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan’ı kutlayan Alina Boz, Atatürk’ün çocuklara hitaben 1922’de Bursa’da söylediği bir sözü yayınladı.

Atatürk’ün manevi kızı Ülkü ile çekilmiş bir fotoğrafını instagram hesabından paylaşan Alina Boz, “Unutmayın, dünya çocuklar gülebildiği sürece güzel” sözünü de ekleyerek şunları yazdı:

“Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler geleceğin bir gülü, yıldızı, bir mutluluk parıltısısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak sizsiniz. Kendinizin ne kadar mühim, kıymetli olduğunuzu düşünerek, ona göre çalışınız. Sizlerden çok şeyler bekliyoruz!” -Mustafa Kemal Atatürk- ( Bursa, 1922 )
Unutmayın , dünya çocuklar gülebildiği sürece güzel ?? Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun ?

Alina Boz'dan anlamlı mesajla 23 Nisan kutlaması... 7