Ana sayfa Sosyal Medya Romantik komedi dizilerini reddeden Hazal Filiz Küçükköse, sürprizi şimdiden verdi!

Romantik komedi dizilerini reddeden Hazal Filiz Küçükköse, sürprizi şimdiden verdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2009 yılında Deniz Yıldızı dizisinde oynadıktan sonra tanınan Hazal Filiz Küçükköse özellikle Kara Sevda dizisinde oynadığı Zeynep karakteri ile dikkatleri çekmişti. Ardından Rüya dizisinde başrolde yer alan oyuncu, ömrü kısa süren Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin ardından Zemheri dizisinde oynamıştı. Bu dizi de erken final yapınca 2020 yılından beri ekranlarda olmayan oyuncunun yeni projesi merakla bekleniyor hayranları tarafından.

Alperen Duymaz ve Ayça Ayşin Turan ile birlikte Zemheri dizisiyle ekrana geldiğinde büyük heyecan yaşayan oyuncu, 10 bölüm süren diziden sonra Yavuz Sultan Selim’in hayatının anlatılacağı yeni bir dijital dizide yer alacağı konuşulmuştu. Ancak henüz bu diziyle ilgili bir netlik de yok.

Romantik komedi dizilerini reddeden Hazal Filiz Küçükköse, sürprizi şimdiden verdi! 7

Başarılı oyunculuğu ile beğeni toplayan Hazal Filiz Küçükköse, yıl yaz dizilerinden gelen teklifleri de kabul etmemişti. Oyuncu, yaz dizilerinde rol almak istemediğinin özellikle altını çiziyor. Bugüne kadar dram dizilerinde rol alan oyuncu, bu kararını bu yaz da sürdürüyor. Son olarak “Kötü Adamın 10 Günü” isimli projede yer alan Hazal Filiz Küçükköse, iki yıldır televizyonda yok.

Kendisini özleyenlere müjdeyi ise yakın zamanda verdi. Şu ana kadar gelen teklifleri değerlendiren Hazal Filiz Küçükköse, görüşmeleri sürdürdüğünü belirterek yeni sezonda ekrana gelme ihtimalini dile getirdi. “Şimdilik ana akım televizyon için planlıyoruz, eğer olursa” diyerek yeni bir dizi projesi olduğunu anlattı Küçükköse.

Eylül ayında başlayacak olan diziyle ilgili detaylı bilgi vermeyen Hazal Filiz Küçükköse, yaz dizilerine kapıyı kapatsa da dijital platformların dizilerine ise açık olduğunu belirtiyor. Oyuncu, yeni sezonda bir televizyon dizisinde olmayı istediğini de özellikle belirtmekte.