Ana sayfa Dizi İzle Ali’ye tuzlu kahve! – Sen Anlat Karadeniz 25. Bölüm

Ali’ye tuzlu kahve! – Sen Anlat Karadeniz 25. Bölüm

tarafından ker_def

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu’nun yer aldığı Sen Anlat Karadeniz büyük beğeni kazandı. 2. sezonuyla atv ekranlarında yine reyting rekorları kıran Sen Anlat Karadeniz, sert sahneleriyle dikkat çekiyor. Dizinin yeni bölümünden önemli sahneler youtube resmi sayfasında yayınlandı.

Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölümünden başlıkta yer alan sahneyi videodan izleyebilirsiniz…

Sen Anlat Karadeniz 25. Bölüm özeti:
Tahir, Mustafa’nın katil olmasına engel olurken kendi öfkesine hakim olamaz. Vedat’la hesaplaşmasını tamamlamaya karar veren Tahir çizgiyi aşar. Nefsine yenilen Tahir için merhametsizliğinin geri dönüşü olacak mı?

Murat, Nazar için endişelenirken sevdiğinin kendisi için Vedat’la olduğunun farkında değildir. Murat için çok büyük bir bedel ödeyen Nazar, her şey için çok geç olduğunu düşünmesine rağmen Murat’ın elinden tutabilecek mi?

Tahir vicdanının sesini dinleyip teslim olmaya karar verir. Zalimliğinin bedelini özgürlüğüyle ödemeye hazır olan Tahir, beklediğinden büyük bir bedel mi ödeyecek? Vedat’ı gömdüğü mezara girerken yanında kimi sürükleyecek?

Dizinin yönetmen koltuğunda Osman Sınav, Emre Kabakuşak ve Yusuf Ömer Sınav oturuyor. Dizinin senaristliğini ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem üstleniyor. Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman gibi önemli isimler de dizinin kadrosunda yer almakta…