Ana sayfa Dizi İzle Masum 3 Nisan Cuma 12. Bölüm Fragmanı İzle

Masum 3 Nisan Cuma 12. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal 7’nin yeni Hint dizisi Masum (Saathiya) 3 Nisan Cuma tarihli 12. bölümüyle ekrandaki yerini almaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

Ahem Gopi’ye ağır hakaretler eder ve onu istemediğini söyler. Bunca eziyete dayanamayan Gopi Kokila’ya evden ayrılacağını belirtir. Gopi dediğini yapacak mı?

Rashi kocasının Ahem’den daha az para kazandığını düşünüp hırslanır. Evde ise yeni evliler için bir tören düzenlenir. Ahem Gopi’yle birlikte törene katılmayı istemez. Bunu duyan Gopi’nin morali çok bozulur. Kokila Gopi’yi sıkıştırır ve yüzü asık olduğu için azarlar. Gopi Ahem’in kendisini istemediğini, bu yüzden evden ayrılmak istediğini söyler. Kokila bunu duyunca çok öfkelenir. Gopi dediğini yapıp dayısının evine geri dönecek mi?

Başrollerini Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in üstlendiği, orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum ekranlarda fırtınalar estirmeye geliyor. Yönetmen koltuğunda Bhagwan Yadav ile Pawan Kumar’ın oturduğu ve yayınlandığı dönemde büyük bir ilgi gören Masum, her gün 16.10’da Kanal 7’de olacak.

Senaryo: Gautam Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin
Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar
Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel