Ana sayfa Dizi Arşivi Anne | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Anne | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Başrollerini Cansu Dere, Vahide Perçin ve Beren Gökyıldız paylaştığı ‘Anne’ dizisi Japonya’daki “Mother” dizisinin Türkiye uyarlaması. Dramatik hikayesiyle izleyen milyonları duygu seline sürükleyen ‘Anne’ dizisinde Cansu Dere ve minik oyuncu Beren Gökyıldız, kusursuz performanslarıyla tam puan aldı. Vahide Perçin yine büyük ustalığını bu yapımda da sergiledi.

Beren Gökyıldız bu rolüyle 2017 yılında ‘Altın Kelebek En İyi Çocuk Oyuncu’ ödülüne layık görüldü. Bu dizi ‘Kalpten Doğuran’ annelerin hislerine tercüman oldu. Fenomen dizi reytinglerde de her daim zirve yaptı. Anne dizisi Türkiye’de çok sevildi. Yurt dışında da en çok satılan Türk dizilerinden birisi olmayı başardı. Japon orijinalinden daha çok izlenen Türk uyarlaması, dünyanın birçok ülkesindeki izleyicileri etkilemeyi başardı.

Anne | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

KÜNYE:

Kanal: STAR TV

Yapımcı: Med Yapım, MF Yapım- Fatih Aksoy, Faruk Bayhan

Türü: Dram

Yayın Tarihi: 25 Ekim 2016

Bitiş Tarihi: 20 Haziran 2017

Sezon Sayısı: 1

Mekan: İstanbul, Bandırma

Bölüm sayısı: 33

Süresi: 120 dakika

Müzik: Cem Tuncer, Ercüment Orkut, Nail Yurtsever

Başrol: Cansu Dere, Vahide Perçin, Beren Gökyıldız

Oyuncular: Gonca Vuslateri, Serhat Teoman, Berkay Ateş, Gülenay Kalkan, Can Nergis, Şükrü Türen, Alize Gördüm, Ahsen Eroğlu

Senarist: Berfu Ergenokon

Yönetmen: Merve Girgin Aytekin

TÜM HABERLER

‘Anne’ dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Dizi ile ilgili tüm haberleri okumak için lütfen tıklayınız.

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Twitter: https://twitter.com/annedizisioffic

Facebook: https://www.facebook.com/Annedizisiofficial

Instagram: https://www.instagram.com/annedizisiofficial/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCR-xo2a2XVxlib346D-ASDA

Resmi internet sayfası: https://www.startv.com.tr/video/arsiv/dizi/anne

HİKAYESİ

Melek yaşadığı her anda mutluluk bulan, küçük dünyasında hayallerle yaşayan bir çocuktur. Zeynep geçici olarak Melek’in okulunda işe başlar ve yolları kesişir. Melek’in annesi Şule için kızı bir yüktür adeta. Erkek arkadaşı Cengiz’e bağımlılığı yüzünden, onun Melek’e yaptığı eziyetlere ses çıkarmaz. Ancak Melek’in durumu Zeynep’in dikkatinden kaçmaz. Okuldan bir öğretmenle bu durumu yakından takip etmeye karar verir. Şule ve Cengiz için zor anlar kapıdadır. Öte yandan Zeynep, İstanbul’dan gelen bir düğün davetiyesiyle iyice gerilir. Alacağı karar ailesiyle ilişkisini yeniden gözden geçirmesine sebep olacaktır.

Anne | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

Melek’e göre sokaklar çoğu zaman evden daha güvenlidir. Yine bir akşam tavşanıyla gezdiği bir gün başına geleceklerden habersizdir. Zeynep, üniversiteye yaptığı başvurudan olumlu cevap alır, sonunda idealindeki işi yapacaktır. Ancak hayatın planlardan değil, başa gelenlerden ibaret olduğunu bir kez daha anlayacaktır. Bir gece talihsiz bir olayla hayatları kesişen Zeynep ve Melek dönüşü olmayan bir yola çıkarlar. Sonunun ne olacağını bilmedikleri bu tehlikeli macerada Zeynep ve Melek başlarına geleceklerden habersizdir.

MEKANLAR

Anne dizisinin ilk bölümleri Erdek ve Bandırma’da çekildi. 17 Eylül Üniversitesi Kampüsü çekim alanları olarak kullanıldı. Dizinin sonraki bölümleri ise Beykoz Kundura Fabrikası ve Beykoz’un çeşitli bölgelerinde çekildi.

KARAKTERLER

Cansu Dere-Zeynep

Vahide Perçin-Gönül

Beren Gökyıldız-Melek

Gonca Vuslateri-Şule

Serhat Teoman-Komiser Sinan

Berkay Ateş-Cengiz

Gülenay Kalkan-Cahide

Can Nergis-Ali

Şükrü Türen-Arif

Ahsen Eroğlu-Duru

Alize Gördüm-Gamze

Meral Çetinkaya-Zeynep Anne

Anne | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

DÜNYAYA ETKİSİ

Japon Nippon TV’nin kataloğunda uzun süre kalan Mother dizisi, ne zaman ki Türk uyarlaması yapıldı, ondan sonra gündem oldu. Büyük beğeni toplayan dizinin uluslararası piyasada da gördüğü ilgi Japonları şaşırttı. Güney Kore ve Ukrayna’da da dizinin uyarlamaları çekildi.Ancak hiçbirisi Türk uyarlama kadar etkili olmadı. Japon yayıncılar, daha önce imkasız gibi gördükleri ülkelere Anne dizisi ile girebildiklerini görünce çok şaşırdı. Orta Amerika’dan Doğu Avrupa’ya kadar ve Orta Doğu dahil birçok bölgede Anne dizisi büyük ilgi gördü. 30’dan fazla ülke tarafından yayınlanan Anne dizisi, Türkiye’nin tanıtımına da önemli bir katkı yaptı.

ETKİLEYİCİ SAHNELER

‘Anne’ dizisinde birçok etkileyici sahne bulunuyor. Dizinin hayranları halen bu sahneleri youtube üzerinden izlemeye devam ediyor. İşte en çok konuşulan sahneler…

Zeynep’in Melek’e duygusal vedası…

İzlenme rekorları kıran ‘Melek bakma’ sahnesi…

Zeynep’i yıkan ölüm…

‘Anne’ dizisinin finaline Sezen Aksu’nun ‘Kutlama’ şarkısı damgasını vurmuştu…

JENERİK MÜZİĞİ

Cem Tuncer, Ercüment Orkut ve Nail Yurtsever imzalı ‘Anne’ dizisinin dramatik etkileyici jenerik müziği dinleyenleri duygu seline sürüklemeye devam ediyor.

TÜM BÖLÜMLER

Anne dizisinin tüm bölümlerini Star TV’nin resmi internet sitesinden izleyebilirsiniz.

Dizi için ayrıca Youtube’da resmi bir kanal açıldı. Bu kanaldan özel sahneleri, müzikleri ve fragmanları bulabilirsiniz.