Ana sayfa Sosyal Medya Aybüke Pusat’ın sildirmek istediği fotoğrafları!

Aybüke Pusat’ın sildirmek istediği fotoğrafları!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Aybüke Pusat, geçen sezon Her Yerde Sen dizisiyle dikkatleri üzerinde toplamıştı. Söz dizisinin ardından Şahin Tepesi’nde mutsuzluk yaşayan oyuncu, romantik komedi dizisi Her Yerde Sen ile iyi bir çıkış yakaladı. 2020 yılında ise Netflix imzalı 50 metrekare isimli dizinin çekimlerine başlayan oyuncu, pandemiye takılmıştı. Dizinin hala tamamlanmadığı biliniyor, çekimler ne zaman başlayacak henüz bilgi yok.

Aybüke Pusat, Haziran ayı ile başlayan yeni normale en hızlı adapte olan isimler arasında yer aldı. Arkadaşları ile birlikte tatil keyfi yapan oyuncu, Bodrum Akyarlar’da denize girdi ve keyifli anlar yaşadı.

Aybüke Pusat'ın sildirmek istediği fotoğrafları! 8

Ancak magazin muhabirlerinin görüntü aldığını gören oyuncu bu duruma bir hayli kızdı. Milliyet gazetesindeki habere göre ünlü oyuncu fotoğraflarının silinmesini istedi. Ancak magazinciler bunu kabul etmedi.

Ünlü oyuncu, “Halk plajındayız çekemezsiniz. Kaybedin o görüntüleri, hadi bekliyorum. Silin istemiyorum” diyerek ricada bulundu.

Aybüke Pusat'ın sildirmek istediği fotoğrafları! 9

Kalabalığın içinde fotoğraflarının yayınlanmasından rahatsız olacağını anlatan oyuncu, “Böyle görüntü olmaz. Kalabalığın içinde fotoğraflarım çıkamaz. Hele ki pandemi döneminde böyle kalabalığa girmiş gibi görünmem hiç hoş değil” dedi.

Magazinciler ise fotoğrafların silinmeyeceğini belirtti ve o anlar da gazetelerde yayınlandı.