Ana sayfa Dizi Haberleri Aras Bulut İynemli büyük haberi verdi! Yetenekli oyuncu Atatürk’ü canlandıracak!

Aras Bulut İynemli büyük haberi verdi! Yetenekli oyuncu Atatürk’ü canlandıracak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisi sona erdikten sonra herhangi bir projede yer almayan ve dinlenmeye çekilen Aras Bulut İynemli bombayı patlattı. Bir süre önce gazeteci Ayşe Arman’ın açıkladığı haberi doğrulayan İynemli bir sonraki projesinde Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıracağını açıkladı.

Aslında haber bir süre önce gazeteci Ayşe Arman tarafından sosyal medya hesabından duyurulmuştu. Arman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Aras Bulut İynemli’nin çok büyük bir projeyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlandığını söylemişti.

Ayşe Arman paylaşımında 29 Ekim 1923’te, yani cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıldönümünde çok büyük bir projenin geldiğini ve Aras Bulut İynemli’nin Atatürk’ü canlandıracağını duyurmuştu. Arman paylaşımında yapımcılığını Lanister Medya’nın üstlendiği projenin yönetmeninin ise Mehmet Ada Öztekin olduğunu eklemişti.

Aras Bulut İynemli büyük haberi verdi! Yetenekli oyuncu Atatürk'ü canlandıracak! 7

Arman’ın bu duyurusundan sonra Aras Bulut İynemli’den herhangi bir açıklama gelmemişti. Taa ki bugüne kadar. Marka yüzü olduğu GSM firmasının basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan İynemli yeni projesinde Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıracağı bilgisini doğruladı. TV100’ün haberinde İynemli şunları söyledi:

“Mustafa Kemal Atatürk’ü anlatan bir projemiz olacak. Ben de Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandıracağım. Çok heyecanlıyım bu konuda. Böyle bir rolü canlandırmak büyük bir onurdur. Bütün ekip heyecanlı. Projeyle ilgili şu an çok açıklama yapamıyorum. Prodüksiyon şirketi vakti geldiğinde açıklama yapacaktır. Sadece tüm ekip çok heyecanlı olduğumuzu söyleyebilirim. Ulu önderimizi elimizden geldiğince en iyi şekilde anlatmak en büyük amacımız.”

İynemli bir gazetecinin son derece büyük sorumluluğu beraberinde getiren bu role nasıl hazırlandığı sorusuna da “Belli bir süreç var. Bunları biraz daha zaman geçtikten sonra açıklamayı tercih ediyorum. Bu özel bir alan ve bana kalsın istiyorum” diye yanıtladı.