Ana sayfa Dizi Haberleri Aras Bulut İynemli döktürdü ama Çukur dizisine tepki dinmedi! Çocuklara mı kaldı ortalık?

Aras Bulut İynemli döktürdü ama Çukur dizisine tepki dinmedi! Çocuklara mı kaldı ortalık?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz – Show TV’nin Çukur dizisi 3. sezon ilk bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Dizinin merakla beklenen yeni bölümünde Koçovalılar’a kurulan büyük tuzak, İdris Koçovalı’nın ölümüyle sonuçlandı!

Ailesindeki kadınların tehdit edilmesiyle İdris ve Yamaç’ı zor bir sınav verdi. Baba oğul, ya birbirlerini vuracak ya da ailelerinin ölümünü izleyecekti.

Yaşanan gergin anlar sırasında İdris Koçovalı, oğlu Yamaç’ın kendisini vurması için teşvik etti. Bu sırada sayaç da geriye saymaya başlamıştı.

Tanıtımlarla bir süre önce ortaya çıkan sahne sonrasında İdris Koçovalı vuruldu.

Bu sahne sırasında Aras Bulut İynemli’nin oyunculuğuna sosyal medyadan övgüler yağarken, Ercan Kesal gibi usta bir ismin diziye veda etmesi de dizinin takipçilerini üzdü.

Aras Bulut İynemli, bu sahnelerde adeta döktürdü. Babasının öldüğünü gördükten sonra aklını yitiren Yamaç’ın kolonya istediği sahne, izleyenleri ekran başında kahretti.

“Yamaç fabrika ayarlarına döndü” şeklinde yorumlar yapan izleyiciler, İynemli’nin yeni bölümde oyunculuğunu konuşturduğu görüşünde.

İşte İdris Koçovalı’nın öldüğü o sahne:

Bu sahnenin devamında ise Yamaç’ın babasının cenazesini yıkadığı anlar, yine ekran başında diziyi izleyenleri adeta kahretti.

İşte o sahne:

Aras Bulut İynemli’nin, sezonun ilk bölümünde adeta döktürdüğü dizi, bazı eleştirileri almaktan da kurtulamadı.

AKIN KOÇOVALI KARAKTERİNE TEPKİ!

Dizide Yamaç’ın delirdiği ve hastanedeki sahneleri ilgiyle izlenirken, Çukur’da Akın Koçovalı’nın söz sahibi olması ise pek de izleyiciyi mutlu etmedi.

Dizinin takipçileri Akın Koçovalı karakterini abartılı buldu. Özellikle Azer karşısındaki duruşuna takılan izleyiciler, ahkam kestiği tavırlarını da inandırıcı bulmadı.

Geçtiğimiz sezon Gülperi dizisinde oynadığı Hasan karakteriyle dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu Burak Dakak, diziye Akın Koçovalı olarak girmişti. Dakak’ın oyunculuğuna kimsenin bir sözü yok ama karakteri Çukur’a uygun bulmayanlar çoğunlukta.

Bir izleyici “TRT Çocuk” diyerek Akın Koçovalı karakterinin hallerine atıfta bulunurken, bir başka izleyici de 2. sezonda Karakuzular’ın bir ağırlığı olduğunu hatırlatarak Azer ve Akın Koçovalı karakterinin yetersiz kaldığı görüşünde.

Koçovalılar’ın Yamaç dışındaki erkeklerinin hapiste olduğu ortamda Akın Çukur’un başına geçerken, Karaca’nın da kardeşinin karşısında yer almaya çalışarak çevirdiği işler de dikkat çekti. İzleyici durumu “Çoluk çocuğa kaldı ortalık” sözleriyle eleştirdi.

Dizinin bölüm sonuna doğru Yamaç’ın Akın’dan aldığı bilgilerle Yücel, Azer, Efsun ve Timsah’ın peşine düşmesi için harekete geçmesi ise izleyenlerin içini bir nebze olsun rahatlattı!

Ancak Akın Koçovalı’nın kendi çıkarı için amcası Yamaç’ı kullanıp onu yem olarak öne atmış olması da gelecek bölümlerde Akın karakterinin ağırlığının devam edeceğinin bir göstergesi oldu!

Bakın izleyenler neler söylemişler?

Aras Bulut İynemli döktürdü ama Çukur dizisine tepki dinmedi! Çocuklara mı kaldı ortalık? 13 Aras Bulut İynemli döktürdü ama Çukur dizisine tepki dinmedi! Çocuklara mı kaldı ortalık? 14 Aras Bulut İynemli döktürdü ama Çukur dizisine tepki dinmedi! Çocuklara mı kaldı ortalık? 15 Aras Bulut İynemli döktürdü ama Çukur dizisine tepki dinmedi! Çocuklara mı kaldı ortalık? 16 Aras Bulut İynemli döktürdü ama Çukur dizisine tepki dinmedi! Çocuklara mı kaldı ortalık? 17 Aras Bulut İynemli döktürdü ama Çukur dizisine tepki dinmedi! Çocuklara mı kaldı ortalık? 18 Aras Bulut İynemli döktürdü ama Çukur dizisine tepki dinmedi! Çocuklara mı kaldı ortalık? 19