Ana sayfa Dizi Haberleri Kriz büyüyor! Hercai’nin setinde Akın Akınözü’nün kavga sırasındaki görüntüleri ortaya çıktı!

Kriz büyüyor! Hercai’nin setinde Akın Akınözü’nün kavga sırasındaki görüntüleri ortaya çıktı!

tarafından zk zk

atv ekranında yayınlanan ve geçtiğimiz hafta Pazar akşamı final yapan Hercai dizisinin son bölüm çekimleri sırasında sette yaşanan tartışma ile ilgili konu daha da derinleşmekte! Akınözü’nün sette yapım koordinatörü ile tartışmasının ardından gittiği ve saatlerce gelmediği öne sürülmüş ve şikayetçi olunmuştu.

Sete sık sık geç geldiği için daha öncesinde de sorunlar yaşandığı ancak bölümün yetiştirilmesi gerektiği için her seferinde konunun alttan alındığı, fakat final bölümünün çekildiği son hafta Akın Akınözü’nün yine sete geç gelmesi nedeniyle tartışma çıktığı, oyuncunun da seti terkedip saatlerce gelmediği ileri sürülmüştü.

Akınözü ise setteki gecikmenin kendisinden kaynaklanmadığı, hakarete uğradığı, karavanı dağıtan kişinin kendisi olmadığını iddia ederek karşı bir suçlama yapmıştı.

Ebru Şahin ve Akın Akınözü ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin setinde yaşanan bu olay sonrasında Mia Yapım Genel Koordinatörü Suat Erdoğmuş’un, olayla ilgili olarak instagram sayfasından yaptığı duyurudaki çarpıcı iddialar dikkat çekmişti.

Kriz büyüyor! Hercai'nin setinde Akın Akınözü'nün kavga sırasındaki görüntüleri ortaya çıktı! 8

Akınözü ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada iddiaları yalanlayarak kendisinin mağdur olduğu şeklinde bir savunma yaparak yapım tarafını suçlamış ve yaşananlarla ilgili adli şikayette bulunduğunu da belirtmişti.

Kriz büyüyor! Hercai'nin setinde Akın Akınözü'nün kavga sırasındaki görüntüleri ortaya çıktı! 9

Herkesi şaşkına çeviren bu iddialar sonrasında ortaya çıkan görüntüler ise yeni bir tartışmayı alevlendirerek krizi büyütecek gibi görünüyor! Zira kavga sırasında çekilen görüntülerde Akınözü’nün gerginliği ve sözleri de kameraya yansımakta!

tv100’de yer alan haberde o anlara ait görüntüleri izleyebilirsiniz…