Ana sayfa Dizi Haberleri Arıza dizisi haftalar sonra Kefaret’ten rövanşı aldı! Menajerimi Ara alarm zilleri çaldı!

Arıza dizisi haftalar sonra Kefaret’ten rövanşı aldı! Menajerimi Ara alarm zilleri çaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları izleyicilerle buluşmakta olan diziler arasındaki yarışta önemli gelişmeler yaşanıyor. Fox TV ekranlarında yeni başlayan, hem hikayesi hem de oyunculuk performansları ile çok konuşulan Kefaret dizisi, güçlü performansıyla dikkat çekmişti. Dizi bu hafta bir miktar düşüş yaşadı. Bu düşüş de rakibi Arıza dizisine yaradı.

Show TV’nin Arıza dizisi, pazar akşamlarının en çok izlenen dizisi iken, Kefaret gelmiş ve elinden bu unvanı almıştı. Kefaret’in bir miktar geri gelmesi ile totalde Arıza, rakibini geçerek haftalar sonra rövanşı aldı. Kefaret AB ve ABC1 gruplarında ise en çok izlenen dizi konumunu sürdürdü. Arıza ise bu kategorilerde ikinci sıradaki en çok izlenen dizi oldu.

Pazar akşamlarının bir başka önemli yapımı ise Star TV ekranında yayınlanan Menajerimi Ara… Ancak dizi gün değiştirdikten sonra iyi reytingler yakalasa da son haftalarda düşüşü de dikkatlerden kaçmıyor. Güçlü bir oyuncu kadrosu bulunan her hafta farklı ünlü isimlerin konuk olduğu dizinin 17.bölümü dün akşam yayınlandı.

Arıza dizisi haftalar sonra Kefaret'ten rövanşı aldı! Menajerimi Ara alarm zilleri çaldı! 1

Menajerimi Ara bu hafta 3-4 arası reytingler elde etti ve totalde ilk 10 program arasında yer alamazken, AB’de 7. ve ABC1’de de 10. sırada günü tamamladı.

atv’nin final kararı aldığı Maria ile Mustafa dizisinin 16.bölümü totalde bir miktar yükseldi ama AB ve ABC1 performansları yine düşük geldi.

TRT1 ekranında yayınlanan Tövbeler Olsun dizisinin güzel bir artış yaşaması ise dikkatlerden kaçmadı. Genelde düşük oranlar elde eden dizi, dünkü bölümü ile AB grubunda bir çıkış yapabileceğini gösterdi ve 3’lü reytinglere geldi.

Kanal D’nin eğlenceli programı Çok Güzel Hareketler 2 ise 5’li reyting oranları ile göz doldurdu ve tüm kategorilerde ilk 10 program arasında iyi yerler edindi.

İşte 20 Aralık Pazar akşamı yayınlanan programlar içinde ilk 10 listesi:

Arıza dizisi haftalar sonra Kefaret'ten rövanşı aldı! Menajerimi Ara alarm zilleri çaldı! 2