Ana sayfa Dizi Haberleri Arıza dizisinin iki başrolü de aynı kaderi yaşadı!

Arıza dizisinin iki başrolü de aynı kaderi yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncuları bir araya getiren sezonun yeni dizisi Arıza’dan ilk bilgiler gelmeye başladı. Okuma provalarında buluşan dizinin ekibine koronavirüs testi yapıldı. Testler negatif çıktıktan sonra da ekip çalışmalarına başladı.

Ayça Ayşin Turan ve Tolga Sarıtaş başrolde buluştu ve ilk fotoğraflar da paylaşıldı. Okuma provalarında buluşan ikilinin birbirlerine iyi uyum sağladıkları da görüldü. İki ünlü isim son işlerinde aynı kaderi yaşadı.

Söz dizisinde büyük başarılar kazanan Tolga Sarıtaş, geçen sezon Ferhat ile Şirin dizisinin başarısızlığı nedeniyle hayal kırıklığı yaşamıştı. Ayça Ayşin Turan da aynı duyguları Zemheri dizisiyle yaşadı. Son dizisinde aynı kaderi yaşayan ikili, şimdi yeni sezona umutla bakıyor.

Yapımını O3 Medya’nın üstlendiği dizinin setinde ise çalışmalara önümüzdeki günlerde başlanacak. Mütevazi ve dürüst bir hayat süren Ali Rıza ile babası karanlık dünyanın sözü geçen patronlarından olan Halide’nin kesişen ve o andan itibaren değişen hayatlarını konu alan “Arıza” yeni sezonun iddialı yapımlarından birisi olacak.