Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar 482. bölümde Mesut, intikam peşine düşüyor!

Arka Sokaklar 482. bölümde Mesut, intikam peşine düşüyor!

tarafından zk zk
Kanal D’de Cuma akşamları ekrana gelen fenomen dizi Arka Sokaklar 482. bölümde Tunç’un Asım ve adamları tarafından vurulmasının ardından Tunç hemen ameliyata alınır.

Mesut yaşananlardan büyük üzüntü duyarken intikam ateşi ile yanmaktadır. Arka Sokaklar 482. bölümde Mesut intikam peşine düşer.

Ekranların fenomen dizisinde bu hafta Asım tarafından vurulan Tunç, hemen ameliyata alınır. Mesut yaşananların ardından intikam peşine düşer. Arka Sokaklar 482. yeni bölüm ile bu akşam Kanal D’de.

Arka Sokaklar 482. bölümde Mesut, intikam peşine düşüyor! 7

ARKA SOKAKLAR 482. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Mesut, çılgına döner ve oğluna bunu yapanlardan intikam almak için hazırlanır. Asımlar, çaldıkları arabayla Adem’i gönderirler. Hakan aracın önünü kesmiştir ki içinden yalnızca Adem çıkar. Asım yine ekibi oyuna getirmiştir.

ARKA SOKAKLAR TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Asım ve Sami, Selin’in evinden içeri girmeyi başarırlar. Ekip içerde güvenlik önlemlerini arttırmıştır. Hande ve Eda da evdedir ve uzun süre çatışırlar. Mesut son kez evine uğrar. Uğur’un vurulduğu yere ve olay yerine üzülerek bakar. Öfkeyle çıkar evden. Dila’nın cenazesini almaya gelen gençlerin evine gider ve Asımların adresini öğrenir.

ARKA SOKAKLAR 482. YENİ BÖLÜM FRAGMANI