Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar 487. bölümünde Volkan’ın Hande’yi öpmesi olay oldu!

Arka Sokaklar 487. bölümünde Volkan’ın Hande’yi öpmesi olay oldu!

tarafından ker_def

Arka Sokaklar 487. Bölümde Volkan, Şükran’ın selfie atağını Hande ile bertaraf etti! Arka Sokaklar 487. bölümü 21 Eylül Cuma günü ekrana geldi. Dizide yaşanan öpüşme sahnesi bölüme damgasını vurdu.

Videodan görüntüleri izleyebilirsiniz. Sahnenin detayları şöyle:

Volkan’a deliler gibi aşık olan Şükran büyük bir fırsat yakalar. Selin, işleri yüzünden Umut ile kendisini alması için Volkan’ı gönderir. Bu şükran için biçilmiş kaftandır. Volkan onları almaya geldiğinde Şükran mutluluktan havalara uçar. Birlikte market alışverişine gittiklerinde karşılaştıkları olay onu daha da mutlu eder. Alışveriş yapan bir müşterinin onları evli ve Umut’un ailesi olduğunu sanması Şükran’ın gününün güzel geçmesine neden olur. Hemen bu olayı ölümsüzleştirmek için harekete geçer. Telefonunu çıkarır ve “aile selfie”si çeker. Bunu da sosyal medyada paylaşır.

Hande bu fotoğrafı görünce çok sinirlenir. Volkan ile bu olayı tartışmaya başlar. Volkan, iyi niyetinin suistimal eden Şükran’a güzel bir ders verir. Hande’yi kendine çektiği gibi dudaklarından öper ve bu anın fotoğrafını çeker, sosyal medya hesabına yükler. Şükran bu anı gördüğünde büyük bir yıkım yaşar. Hande ve Volkan ise, Hüsnü’nün gazabından kurtulamazlar!

Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu
Yönetmen: Orhan Oğuz
Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi
Senaryo Danışmanı: Ahmet Yurdakul
Senaryo: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul
Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno Bebek)