Ana sayfa Dizi İzle Arka Sokaklar 492. Bölümün Özetini İzle

Arka Sokaklar 492. Bölümün Özetini İzle

tarafından ker_def

26 Ekim 2018 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar’ın 492. yeni bölümünde ekip, Rıza Babanın gözaltına alınması ile büyük bir şaşkınlık yaşıyor! Videodan 492. bölümün özetini izleyebilirsiniz.

Uyuşturucu çetesinin patronu Altan’ın serbest bırakıldığını öğrenen ekip şok olur. Rıza Baba, bu konu ile ilgili İzmir Emniyetinin müdürü Özer ile konuşur. Özer, Altan ve Halis’in işbirliği içinde olduğunun kanıtları olan dosyayı Rıza Babaya verir. Rıza Baba, olayın soruşturmasını bu dosya üzeriden yürütecek iken tatsız bir olay yaşanır. Altan ve Halis boş durmamışlardır. Ekibi ve Rıza Babaya büyük şaşkınlık yaratan bir planları vardır.

Halis, teşkilatın ve yargı kurumunun içindeki kara ayaklarını harekete geçirir. Medyayı da kullanarak Rıza Babanın gözaltına alınmasını sağlar. Gözaltı kararındaki rüşvet ve görevi kötüye kullanma suçlamaları Rıza Babanın evine yerleştirilmiş içi para dolu çanta ile desteklenmiştir. Ekibimiz bu olayın büyük bir kumpas olduğuna dair düşünceleri nettir.

Arka Sokaklar 492. Bölüm Özeti:

Muaz yaralanmıştır ve tedavi olmak için Doktor Tarık’ın kliniğine gider. Aziz isimli bir çocuğa çarpmıştır ve çocuk da Tarık’ın kliniğine getirilir. Aziz aynı zamanda sara hastasıdır. Muaz yakalanmak pahasına da olsa, çaresiz durumda olan Aziz’e yardım edecek midir?
Sultan isimli genç kadın hamiledir ve kocasının şiddetinden kaçmak için komşusuna sığınır. Ablası ve eniştesi gelerek Sultan’ı evlerine götürür. Kocası Aykut nezarete atılır ve Sultan’ın eniştesini arayarak çocuğun kendisinden olmadığını söyler. Eniştenin içine kurt düşmüştür ve Sultan’ın evlerinde olmasından rahatsız olmaya başlar. Mazlum bir caddeyi karıştırmıştır ve adamlardan dayak yiyecekken Ali ve Selin araya girerek Mazlum’u kurtarırlar. Mazlum’un Selin’e olan aşkı depreşmiştir. Elinde çiçeklerle emniyete gelir ve Mesut’la nişanlandığını öğrenir.
Özer’in kızı Ebru böbrek hastasıdır. Özer kızını kurtarmak için Altan’la işbirliği yapar. Özer içinde Altan dosyası olduğunu söylediği bir çantayı Rıza’ya verir. Altan davasına bakan Hakim de Rıza’nın arkadaşıdır. Hakim Uğur evinde ölü bulunur. Rıza iyice şüphelenmektedir ki haberlerde yolsuzluk davasıyla Rıza’nın adı anılır. Eve polisler gelir ve altını üstüne getirerek evi ararlar. Evde içi para dolu bir çanta. Rıza tutuklanarak emniyete götürülür.

Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu
Yönetmen: Orhan Oğuz
Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi
Senaryo Danışmanı: Ahmet Yurdakul
Senaryo: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul
Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno Bebek)