Ana sayfa Dizi Haberleri Rıza Babaya büyük kumpas! Arka Sokaklar 492. Bölüm İzle

Rıza Babaya büyük kumpas! Arka Sokaklar 492. Bölüm İzle

tarafından ker_def

Arka Sokaklar dizisinin 26 Ekim Cuma günü ekrana gelen 492. Bölümünde Rıza Baba, Halis Komiser ve uyuşturucu çetesi lideri Altan’ın kurduğu komplo ile gözaltına alınıyor! Videodan bu sahneyi izleyebilirsiniz.

Rıza Baba ve ekip bir önceki bölümde uyuşturucu şebekesine büyük bir operasyon düzenlemiş, patronları Altan’ı hapse atmayı başarmıştı. Bu bölümde ise, Altan’ın mahkeme zamanı gelir. Avukatı delil yetersizliğinden dolayı tutuksuz yargılama yapılmasını mahkemeye sunar. Davaya bakan hakim Altan’ın tutuksuz yargılanmasına karar verir. Ekip, bu haber üzerine büyük bir şok yaşar. Rıza Baba, davanın hakimi ile görüşmek için gittiğinde ikinci şoku yaşar. Hakim, ölmüş ve intihar süsü verilmiştir. Dışarı çıkan Altan, Rıza Baba ve ekibe olan öfkesi ile bir kumpas kurar. Kumpasın organize eden kişi de, çeteyle çalıştığı deşifre olan Halis Komiserdir. Halis, kendisi gibi kirli olan ve tanıdıklarından oluşan polis, yargı, medyadaki ekibini hareketlendirir. Bu kirli oyun sabah ortaya çıkar. Haberlerde, Rıza Babanın bir rüşvet çetesi kurduğu ile ilgili baskın bir haber vardır. Haber sonrasında ise, evin kapısında delil aramaya ve Rıza Babayı tutuklamaya gelen bir ekip vardır. Aranılan delil banyoda bulunur. Bu delil içi para dolu bir çantadır ve Rıza Baba herkesin önünde tutuklanarak gözaltına alınır…

GENEL HİKAYE
Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir ; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için daha güzel, daha ‘yaşanır’ bir yer yapmak uğruna her türlü kötülüğe ve sıkıntıya meydan okuyan yürekli polislerimiz…
İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan ‘sivil’ bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve ‘babalığıyla’ yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Rıza Baba olur. Rıza Baba; ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır.
Kısacası, polislerimizin ve ailelerinin hayatları ile İstanbul sokaklarının serüveni iç içe geçecek, kahramanlarımız; sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanında olacaklar. İçlerinden biri tökezlediğinde hep birlikte ona destek olup ayağa kaldıracaklar.
Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu
Yönetmen: Orhan Oğuz
Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi
Senaryo Danışmanı: Ahmet Yurdakul
Senaryo: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul
Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno Bebek)