Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar 497. Bölüm Fragmanı İzle! Rıza baba katil mi olacak?

Arka Sokaklar 497. Bölüm Fragmanı İzle! Rıza baba katil mi olacak?

tarafından ker_def

Arka Sokaklar 497. Bölüm Fragmanı yayında! Rıza Baba, torunu Zeyno için katil olacak mı? Arka Sokaklar dizisi Cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Dizinin son bölümü 23 Kasım Cuma günü izleyicilerle Kanal D ekranında buluştu. Torunu Zeynep’in kaçırıldığını öğrenince kalp krizi geçiren Rıza Baba, hastanede tedavi gördü.

Dizinin 30 Kasım Cuma günü ekrana gelecek 497. bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.

Zeyno’nun kaçırılması herkesi perişan eder. Kaçıranların tehdit olarak kullandığı Zeyno büyük bir tehlikededir. Babası Ali, kızını kurtarabilmek için büyük fedakarlık yapmaya hazır olsa da bu o kadar kolay olmayacaktır. Çaresiz bekleyiş sürerken Rıza Baba, bu olayın suçlularının peşine düşer. Rıza Baba, olayın suçlularını ortadan kaldıracak mı?

Arka Sokaklar, heyecan dolu bölümüyle 30 Kasım Cuma akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu
Yönetmen : Orhan Oğuz
Genel Koordinatör : Yılmaz Ekmekçi
Senaryo Danışmanı : Ahmet Yurdakul
Senaryo : Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul

Oyuncular : Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno Bebek)