Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisi 26 Ocak 466. bölüm 1. fragmanı yayınlandı

Arka Sokaklar dizisi 26 Ocak 466. bölüm 1. fragmanı yayınlandı

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Arka Sokaklar dizisi, 12. sezonunda yine her hafta ekranda iz bırakmaya devam ediyor.

Dizinin 466. yeni bölümü 26 Ocak Cuma akşamı saat 20.00’da ekrana gelecek.

Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Çoban’ın yer aldığı Arka Sokaklar 466. bölüm 1. fragmanı yayınlandı:

465. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

19 Ocak 2017 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar’ın 465. yeni bölümünde; ekip, bebek ticareti yapan şebekeyi çökertiyor ve Selin ile Erdal son hesaplaşmalarını yapıyorlar!
Ekip, ulaştıkları deliller neticesinde bebek tacirlerinin olduğu şebekenin eylemlerine ulaşıyor. Sıra şebekeyi çökertmeye gelince Rıza Baba bir taşla iki kuş vurmak için plan yapıyor. Ekibimizin elinde bir otelin güvenlik kamera görüntüleri vardır. Otelin güvenlik kameralarında, şebekenin başındaki adam ile Şamil’in eşi Yelda’nın samimi şekilde odadan çıktıkları görülmektedir. Yelda’nın da gerçekten hamile olduğu ortaya çıkınca yasak aşk ekibimizin kullanabileceği bir koza dönüşüyor. Çünkü, kısır olan Şamil’in bu olayı öğrenmesi şebekenin patronunu hayatına mal olması demektir.

Rıza Baba bu kozu kullanarak şebekenin patronundan Erdal ile buluşma ayarlamasını ister. Adam mecburen bu isteği kabul eder. Erdal kız kardeşinin bebeğini satmak için buluşmayı kabul eder. Buluşma yerinde Erdal ekibimizi fark eder ve oradan kaçar. Selin ve ekibiöix peşine düşer. Erdal gizlendiği eve geldiğinde kız kardeşi Melda doğurmuştur. Bebeği de alıp oradan kaçar. Selin peşinden ormana kadar takip eder ve Erdal ile bir birlerine ateş ederler.