Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisi final yapar mı? Zafer Ergin çok iddialı bir söz söyledi!

Arka Sokaklar dizisi final yapar mı? Zafer Ergin çok iddialı bir söz söyledi!

tarafından ker_def
Arka Sokaklar dizisi böyle giderse final falan beklemeyin…

Başlıktaki bu ifadenin sahibi biz değiliz…

Dizinin Rıza babası Zafer Ergin…

Posta gazetesine konuşan Ergin, “Arka Sokaklar bu gidişle 27. sezonu da görür. Bizden final beklemeyin” mesajıyla çok iddialı konuştu.

Dizinin 13. sezonu Cuma akşamı ekrana gelen 486. bölümle başladı. Geçtiğimiz sezon tüm kişilerde zirvede yer alan yapım, yeni sezonda da aynı kategoride zirvedeydi. Ancak AB grubunda geçtiğimiz sezon birinciliği pek ulaşamayan Arka Sokaklar, 13. sezon ilk bölümüyle bu sefer zirveye konmayı bildi.

Hem de Gülperi dizisinin ilk bölümünün yayınlandığı akşam Arka Sokaklar her iki kategoride de birinci oldu.

Zafer Ergin, çekimlerin çok yoğun geçtiğini sölüyor. Ergin, “Ortaya doğru bir iş çıkınca bu yorgunluğu unutuyoruz” demeyi de ihmal etmiyor.

Peki bu başarının sırrı nedir?

İşte bu soruya Ergin’in verdiği yanıt dikkat çekici:

“İyi ekip, iyi senaryo, iyi oyuncular ve özverimiz sayesinde. Aslına bakarsanız her dizi bu niyetle başlıyor, kimse biz iki bölüm ya da sekiz bölüm yapalım da konu kapasın diyerek başlamıyor. Bana sorarsanız yola çıktığımızda bu kadar uzun süreceğine asla inanmamıştım. Yapımcımız Türker İnanoğlu, “Uzun soluklu olacak” demişti. Hatta 150 bölümden aşağı olmayacak diye eklemişti. Bir de Temmuz gibi bir ayda başlıyorsunuz düşünün. Fakat İnanoğlu’nun o öngörüsü tuttu, 150 bölümü bile geçtik.”