Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisine yeni gelen cilveli komşu, Hüsnü’nün başına dert olacak!

Arka Sokaklar dizisine yeni gelen cilveli komşu, Hüsnü’nün başına dert olacak!

tarafından zk zk

Kanal D ekranlarında yayınlanan Cuma akşamlarına damga vuran Arka Sokaklar dizisine yeni bir karakter katılıyor.

Yarın akşam yayınlanacak olan 499. bölümde cilveli bir komşu, diziye geliyor. Hüsnü’nün başına iş açacak komşuyu, dizilerin sevilen ismi Demet Gül oynayacak.

Yapımı Erler Film’in, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Orhan Oğuz’un oturduğu efsane dizinin kadrosuna ünlü oyuncu Demet Gül katıldı. Gül, dizide ‘Hüsnü Çoban’ın oturduğu mahalleye yeni taşınan cilveli komşusu ‘Meryem’ karakterine hayat verecek.

Arka Sokaklar dizisine yeni gelen cilveli komşu, Hüsnü'nün başına dert olacak! 8

Başarılı oyuncu hikayeye de hızlı bir giriş yaptı. Yayınlanan son bölüm fragmanında Hüsnü’nün evde Meryem’e masaj yaptırırken yakalandığı görülüyor. Peki Demet Gül kimdir, nereli ve kaç yaşında? Gül daha önce hangi dizi ve filmlerde rol aldı? Gelin Arka Sokak’ların Meryem’inde dair merak edilenlere kısaca bir göz atalım;

ARKA SOKAKLAR’IN MERYEM’İ DEMET GÜL KİMDİR? 1982 yılında Almanya’da dünyaya gelen Demet Gül, Falckenberg Schule München Sahne Sanatları Performans Bölümü mezunudur. Başarılı oyuncu özellikle 2014 yılında Ulan İstanbul dizisinde canlandırdığı Maşuka karakteriyle tanıyor.

Arka Sokaklar dizisine yeni gelen cilveli komşu, Hüsnü'nün başına dert olacak! 9

2016 yaz sezonunda başlamış olan ‘Aşk Laftan Anlamaz’ dizisinde de Tuval karakterini canlandırdı ve dikkatleri üzerine çekti.