Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar izleyicileri yine isyanda! Neden mutlu olamıyorlar?

Arka Sokaklar izleyicileri yine isyanda! Neden mutlu olamıyorlar?

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Analiz

Kanal D’nin 13 sezondur ekranda olan 500 bölümü geride bırakan dizisi ‘Arka Sokaklar’da bugüne kadar birçok oyuncu rol aldı ve bir çok çift oldu. Bunlardan kimisi evlenip mutlu oldu kimisi de izleyicilerin tüm mutluluk hayallerine karşın ya ayrıldı ya da ölüm onları ayırdı. Daha önce bu tarz örnekleri gören hatta kendi çiftlerinde de yaşayan bir izleyici grubu ise şu aralar oldukça tedirgin durumda.

Dizide son zamanların en sevilen çiftlerinden bir tanesi de Hakan ile Aylin çifti. Son haftalarda üzücü durumlar yaşayan Aylin ve Hakan’ın sevenleri bu duruma dair şikayetlerini bizlere kadar iletti.

Diziyi izleyenlerin bildiği üzere; önce bebeklerini kaybeden ve ardından geçirdiği kanama nedeniyle rahmi alınan Aylin’in bir daha anne olma ihtimali kalmadı. Aylin bu gerçeği şimdilik Hakan’dan gizliyor ancak hem Hakan’a hem çevresindekilere karşı oldukça saldırgan ve agresif birisi oldu. İkilinin arasında başlayan bu uzaklaşma da izleyicileri oldukça üzüyor.

Arka Sokaklar izleyicileri yine isyanda! Neden mutlu olamıyorlar? 7

Geçen sezonu da ayrı geçiren çiftin hayranları bu durumun tekrarlanmasından korkuyor. Ayrıca, Nimet karakterinin Hakan’a ilgi göstermeye başlaması ve Aylin ile Hakan’ın arasına girecek olma ihtimali de ortaya çıkınca tepkilerini daha sert dile getirmeye başladılar.

İzleyenler Aylin ve Hakan’ın yeni bir ayrılık yaşamamasını, Aylin’in gerçeği Hakan’a anlatmasını ve bu sorunu aşarak evliliklerine mutlu bir şekilde devam etmesini bekliyorlar. Çünkü; dizideki diğer karakterlerin sorunlarını daha kısa sürede çözerken Aylin ve Hakan’ın problemlerinin uzatılmasını değil ikiliye dair aşk dolu sahnelerin olmasını istiyorlar.

Bakalım, senarist izleyicilerin bu tepkilerinden sonra Aylin ve Hakan arasındaki ilişkiyi nasıl ilerletecek?