Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar sezon finalinde şoke eden ayrılık! Kim şehit oldu?

Arka Sokaklar sezon finalinde şoke eden ayrılık! Kim şehit oldu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar 521. bölüm sezon finaliyle izleyicilerin karşısına çıktı. Dizide şoke eden bir gelişme yaşandı. 14 Haziran Cuma akşamı Kanal D ekranında izleyici ile buluşan dizide Boğaç Aksoy’un canlandırdığı Volkan karakteri şehit olarak diziden ayrıldı. 13 sezondur devam etmekte olan Arka Sokaklar, gelecek sezon 14. sezonuyla yeniden ekrandaki yerini alacak. Yeni sezonda bazı ayrılıklar yaşanacağı biliniyordu. İlk olarak Boğaç Aksoy diziden ayrılmış oldu.

Arka Sokaklar 521. bölüm sezon finalinde uyuşturucu baronu Nejat tarafından vurulan Volkan şehit oldu. O anları videodan izleyebilirsiniz.

Ekip uyuşturucu baronu Nejat’ın bulunduğu adrese gider. Polisleri fark eden Nejat ve adamları arasında çatışma çıkar. Nejat bu karmaşada kaçmayı başarır. Volkan onu görür ve epşine takılır. Kovalamaca sırasında Nejat’ı kaybeder. Nejat, saklandığı yerden kalkar ve sırtı dönük olan Volkan’ı vurur. Nejat  kaçar. Volkan’ın yanına ilk olarak Hande gelir. Sevdiği adamı kanlar içinde bulan Hande yıkılır. Volkan hastaneye kaldırılır ve ameliyata alınır. Tüm çabalara rağmen kurtarılamaz. Volkan şehit düşmüştür…

Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno Bebek)