Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’ın Aylin’i Özlem Çınar diziden ayrılacak mı?

Arka Sokaklar’ın Aylin’i Özlem Çınar diziden ayrılacak mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin sevilen dizisi Arka Sokaklar, 13 sezondur ekranda devam etme başarısı sergilemekte. Dizinin 521. bölümü 14 Haziran Cuma günü yayınlandı. Hakan ile Aylin arasındaki sorunlar bitmek bilmedi. Aylin karakterine hayat veren Özlem Çınar’ın yeni sezonda dizide olmayacağına yönelik bazı iddialar vardı. Hatta Çınar’ın hayranları bu duruma sosyal medyadan tepki göstermişti. Dizide yenilenme ihtiyacı var ve Özlem Çınar’ın ayrıldığı bilgisi de doğrulandı. 521. bölümde Aylin konusunda sıkıntı olduğu ortaya çıktı.

Arka Sokaklar 521. bölüm sezon finalinde Cihan Bebeği akrabalarına vermek zorunda kalan Aylin, ruhsal çöküşün içine girer ve Hakan’a veda mektubu bırakarak gidiyor! O anları videodan izleyebilirsiniz.

Aylin, Cihan bebeğin akrabalarının ortaya çıkmasıyla anne olma şansını bir kez daha kaybeder. Bu durum onu psikolojik olarak çok etkiler. Hakan ile araları tekrar bozulur. Bu olayda Hakan’ın bebeğin kalmasında fazla ısrarcı olmadığını düşünür. Hakan elinde çiçeklerle eve gelir ve aralarındaki soğuk havayı ısıtmaya çalışır. Fakat, Aylin evde yoktur. Hakan sehpanın üzerindeki mektubu fark eder. Okuduğunda üzüntüye boğulur. Bu mektup, Aylin’in veda mektubudur. Mektupta kendisinin biraz uzaklarda olup dinlenmesi gerektiği ve döndüğünde Hakan’ın onu tekrar hayatında görmek isteyip istemeyeceğine karar vermesi gerektiğini yazmıştır…

Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno Bebek)