Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’da senaristin öldürmeye kıyamadığı bir karakter var!

Arka Sokaklar’da senaristin öldürmeye kıyamadığı bir karakter var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 13. sezonuyla ekranda yer almaya devam eden Arka Sokaklar dizisinde bugüne kadar yüzlerce oyuncu, binlerce figüran rol aldı…

Arka Sokaklar dizisinin 13. sezonluk bu oyuncu değişimlerinde birçok karakter ölerek diziden ayrıldı. Ancak bir karakter var ki, senarist Ozan Emre Yurdakul, bu karakteri öldürmeye kıyamadı.

Arka Sokaklar’ın 2016-17 sezonunda Oktay Ocak karakterine Sinan Tuzcu hayat vermişti. Tuzcu, Onedio youtube kanalında İbrahim Selim’in programına konuk oldu ve Arka Sokaklar macerasını anlattı.

İlk başta konuk oyuncu olarak diziye çağrılan Sinan Tuzcu, tam 12 bölüm rol aldı. Tuzcu, tanıdığı ve sevdiği arkadaşların bulunduğu diziden teklif gelince konuk oyuncu olarak kabul ettiğini, ama rolün bir bölüm daha denilerek 12 bölüme kadar getirildiğini anlattı.

Arka Sokaklar'da senaristin öldürmeye kıyamadığı bir karakter var! 7

Sinan Tuzcu, dizinin senaristi Ozan Emre Yurdakul’un da Oktay Ocak karakterini öldürmeye kıyamadığını şu sözlerle ifade etti:

“Bunu Türker izlemez değil mi ya… Yandık… Ozan özür dilerim. Ozan, ‘bir adam lazım, oynar mısın’ dedi. Konuk oyuncu diye gittim. Sonra oldu 10-11. Dedim ki ‘abi artık yerlisi olduk, konuk olmaktan çıktık. Bir şey yapmak lazım’ dedim. ‘Ara verelim’ dediler. Öldürmeyelim… Ben arabaya bindim gittim. Konuk olmayan her an geri gelebilirim diye bir şey bıraktım. Bu fikrin sahibi de Ozan. Dedi ki, ‘Dayı kıyamıyorum öldürmeye’…Ben çok üzüldüm. Ağlarız beraber diye düşündüm.”