Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’ın Ali Komiser’i Alp Korkmaz, sokakta ilginç durumlar yaşıyor!

Arka Sokaklar’ın Ali Komiser’i Alp Korkmaz, sokakta ilginç durumlar yaşıyor!

tarafından zk zk
Kanal D ekranlarında 12 yıldır devam eden Arka Sokaklar dizisinde Ali Komiser’i oynayan Alp Korkmaz, rolüne o kadar alışmış ki sokakta insanların bile kendisine Ali diye seslendiğinde dönüp baktığını anlatıyor.

Milliyet Gazetesi’nden Sercan Kısmet’e bir röportaj veren Alp Korkmaz, diziyle ilgili düşüncelerini ve sokakta yaşadıklarını bakın nasıl anlatıyor:

‘Kendimi polis gibi hissediyorum’

– Bir nesil sizinle büyüdü, neler hissediyorsunuz?

İnsan hayatında 12 yıl, büyük bir dönem. Her sene, hiç sıkılmadan sete başlıyoruz. Her yaz tatilinde, “Dizimiz başlasın, işimize gidelim” diyoruz. Bu da başarıyı getiriyor.

 

Arka Sokaklar'ın Ali Komiser'i Alp Korkmaz, sokakta ilginç durumlar yaşıyor! 7

– Dizinin yıllardır zirvede olmasının sebepleri neler?

Bunun birçok nedeni var. Yönetmen, senarist, hikaye, oyuncular, set ekibi ve samimi ortam. Bu bir sinerji işi. Yönetmenimiz Orhan Oğuz, sette abi-kardeş ve arkadaşlık ortamı oluşturdu. Bu da insanların ise severek gelmesini sağladı. Başarının en büyük mimarı bu diyebiliriz.

– 485 bölüm Ali karakterine hayat verdiniz. Artık kendinizi komiser gibi hissediyor musunuz?

Gittiğim yerlerde bir kavga görünce, ayırmaya çalışıyorum. (Gülüyor.) Bazen trafik olunca, ‘Komiserim trafiği açar mısınız?’ diye sesleniyorlar. Bir yerde ‘Ali’ dediklerinde, kafamı çevirip bakıyorum. 12 sene olunca, haliyle kendimi biraz polis gibi hissediyorum.