Ana sayfa Sosyal Medya Arka Sokaklar’ın Bahar’ı Merve Oflaz konak tanıtmaya girişti, takipçileri mekana değil ona takıldı!

Arka Sokaklar’ın Bahar’ı Merve Oflaz konak tanıtmaya girişti, takipçileri mekana değil ona takıldı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Kanal D’de Eylül ayında 13. sezonuna başlayacak olan Arka Sokaklar dizisinde Bahar isimli bir polisi oynayan Merve Oflaz, sosyal medya hesabından bir konağı tanıttı.

Room KM isimli konağın hikayesini kısaca sosyal medya hesabından paylaşan Merve Oflaz, gezi rehberi gibi konakla ilgili bilgiler verdi.

Ancak ünlü oyuncunun sosyal medyasını takip edenler, konağa değil ona baktılar!

Kıyafetini çok beğenen takipçilerinden, Oflaz’a övgüler ve beğeniler yağdıran takipçileri, yorumlarında “Sen daha güzelsin” şeklinde mesajlar paylaşıyorlar.

Akyaka’da bulunan tarihi konaktan çok etkilendiği anlaşılan Merve Oflaz, saksafon virtüözü İlhan Erşahin’i dinlemek için orada bulunduğunu da paylaşımına ekledi.

İşte Merve Oflaz’ın o paylaşımı:

1983 yılında hikayesi başlayan bu konak mimarisine dokunulmadan günümüze kadar gelmiş.Şimdilerde emin ellerde can bulmuş ve butik otel olarak devam ediyor hayatına, bunun yanı sıra her akşam değerli isimleri ağırlıyor bahçesinde mesela bu akşam #ilhanersahin live performansını dinleyip izlicez? Akyakaya geldiğinizde mutlaka görmeniz gereken tarihe,mimariye sahip ??

Arka Sokaklar'ın Bahar'ı Merve Oflaz konak tanıtmaya girişti, takipçileri mekana değil ona takıldı! 7