Ana sayfa Dizi Haberleri Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda’daki Sadi karakterinden dizi yapma meselesini kapattı!

Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda’daki Sadi karakterinden dizi yapma meselesini kapattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geride bıraktığımız sezonun en önemli ve izleyicileri derinden etkileyen karakterlerinden birisi de Sadi oldu.. Erkan Petekkaya tarafından canlandırılan Sadi karakteri, geçmişi açılarla dolu mafyatik birisi…

Kırmızı Oda dizisinin 42. bölümünde ekibe veda eden Erkan Petekkaya, konuk oyuncu olarak kaldığı dizide başrollerden birisi gibiydi… Tam 21 bölüm boyunca hikayede yer alan Petekkaya, bu anlamda rekor kırdı. Birçok ünlü isim konuk oyuncu olarak 5-6 bölüm Kırmızı Oda’da yer almıştı. Ancak Erkan Petekkaya tam 21 bölüm boyunca dizinin ekibindeydi… Yani konuk oyunculuk bir hayli uzatılmıştı. Bunun nedeni ise Sadi karakterinin çok sevilmesiydi.

İlk başta Erkan Petekkaya’nın da 5-6 bölüm hikayede yer alması düşünüldü. Ancak Sadi karakteri tutunca ve izleyiciler onun geçmişini görmek isteyince senaristler daha fazla sahne yazdı… Hatta bir ara Sadi karakterinden dizi yapılmasına yönelik izleyici istekleri de bir hayli arttı.

Aslında bu dönemde yapımcının ve Erkan Petekkaya’nın da dizi yapmayı düşündükleri ilk kez ortaya çıktı. Diyarbakır’da katıldığı festivalde ilk kez bu konuda konuşan Erkan Petekkaya Sadi üzerine neden bir dizi yapılmadığını da açıkladı.

İleride belki Sadi’nin sinema filmi olabilir ama dizi meselesinin kapandığı da Petekkaya’nın sözlerinden anlaşıldı.

TV100’e açıklama yapan Erkan Petekkaya, “Aslında onu dizi yapmak istedik biz, oynadığım rolü ama o yerinde güzeldi. Belki ileride onu sinema filmi yaparız. Şimdi ben başka bir iş yapacağım. Tadı damağımızda kalsın diye, güzeldi çünkü… Ben de çok eğlendim, seyirciler de eğlendi mutlu oldum, güzeldi yani” diyerek tüm detayları aktarmış oldu.