Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Asena Tuğal, Bodrum’da yaşamanın keyfini çıkartıyor!

Asena Tuğal, Bodrum’da yaşamanın keyfini çıkartıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Asena Tugal,Bodrum Yalıkavak’ta doğanın ve denizin keyfini çıkartıyor. Afili Aşk dizisinde Hülya karakterini canlandıran oyuncu, Mart ayında final yapan dizinin ardından Bodrum’daki evine yerleşmişti.

Asena Tuğal, havaların güzel olmasını fırsat bilerek sahilde keyfine bakıyor. Bomboş sahillerde dolaşan ve hem havanın hem de denizin keyfini süren oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da takipçilerini kıskandırıyor.

Koronavirüsün insanlara en çok hatırlattığı şey doğaya ne kadar büyük tahribat verdiğimiz idi.Asena Tuğal da doğa konusunda hassas ve paylaşımında önemli mesajlar verdi.

Oyuncu diyor ki: Doğayı seven, kıymetini bilen, canlılara saygı duyan, çöpünü bırakmayan, ayran kutusunu izmaritini denize atmayan, çekin şu köpekleri denize girmesinler diye çığırtmayan, kediden tiksinmeyen, sit alanlarına beton dökülüp yapılan evlerden almayan, teknesiyle geçerken sintinesini bırakmayan,her sene ağaçları kesip yangın çıkarıp dağa taşa otel yapmayan, burası artık beach parasız girilmez diye girişi kapatmayan, bağırmadan insanları rahatsız etmeden iletişim kurabilen güzel insanların en kısa sürede ona kavuşması dileğiyle…

Asena Tuğal, Bodrum'da yaşamanın keyfini çıkartıyor! 7