Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Asena Tugal hem isyan etti hem de şikayetini kelimelere döktü!

Asena Tugal hem isyan etti hem de şikayetini kelimelere döktü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Asena Tuğal’ın Bodrum’dan dillendirdiği isyan aslında kıyı şehirlerimizde birçok vatandaşımızın yaşadığı bir sorun…

Mart ayının ortalarında 38. bölümü ile final yapan Afili Aşk dizisinde Hülya karakterini canlandıran Asena Tuğal, karantina sürecini Bodrum’da geçirdi. Afili Aşk’ın finalinden sonra Bodrum’daki hayatına geri dönen ünlü oyuncu, doğa ile ve hayvanlarla içi içe bir yaşamı seviyor.

Asena Tuğal, Bodrum’un sahillerindeki büyük işgali de protesto etti. Ünlü oyuncu instagram hesabından yaptığı paylaşımda, sahilleri işgal eden sitelere yönelik bir savaş başlattığını belirtiyor.

İşte Asena Tuğal’ın birçok vatandaşın da benzer düşünceler taşıdığı şikayeti:

Türkiye ne yazık ki deniz kıyılarının oteller ve yazlık siteler tarafından işgal edildiği bir ülke. Bodrum da sahili işgal eden siteleri  şikayet etmediğim merci kalmadı jandarma polis zabıta… Şezlongunu koyan burası benim sahilim diyor, ya denize çıkan yolu kapatıyor ya da görevli tutup engeller çıkarıyor.Bilmeyeni yasak diye kandırıyorlar gönderiyorlar, itiraz edeni zor bela denize sokuyorlar.. Km.lerce sahil var ama ya kayalıklardan denize girelim ya da beach kullanalım istiyorlar. Ne zaman birileri bu sorunu halledecek acaba..

Asena Tugal hem isyan etti hem de şikayetini kelimelere döktü! 7