Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşk Ağlatır dizi oyuncuları enerjileriyle izleyiciyi kendine çekiyor!

Aşk Ağlatır dizi oyuncuları enerjileriyle izleyiciyi kendine çekiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yeni sezonda izleyicilerle buluşması beklenen Aşk Ağlatır, ilk fragmanındaki şiddet görüntüleri ile tepki çekmişti.Ancak bu görüntülerin yer aldığı fragman tüm sosyal medyadan kaldırıldı.

Kadına şiddete son verilmesine yönelik önemli gelişmelerin yaşandığı bu günlerde dizinin bölümlerinden de bu sahnelerin çıkartılıp çıkartılmayacağı merak ediliyor. Ayrıca RTÜK ile televizyon kanalı yöneticilerinin 6 Eylül’de yapılacak toplantıda bu konu ana gündem maddesi olarak belirlendi.

Aşk Ağlatır dizisinin diğer fragmanlarında duygu dolu bir aşk hikayesinin izleyici ile buluşacağına yönelik göndermeler vardı.

Yapımını MF Yapım’ın, yapımcılığını Asena Bülbüloğlu’nun üstlendiği, yönetmen koltuğuna Gökçen Usta’nın oturduğu, senaryosunu Yelda Eroğlu’nun “Love That Makes You Cry” dizisinden uyarladığı Aşk Ağlatır’ın başrollerini Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan paylaşıyor.

Dizinin genç oyuncuları da sosyal medya üzerinden yayınlanan video ile heyecanlarını ortaya koydu.Videoya izleyicilerden de olumlu dönüşler oldu.

İşte Aşk Ağlatır dizisinin genç oyuncularının enerji dolu tanıtım videosu: