Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Ağlatır dizisinin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı!

Aşk Ağlatır dizisinin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Show TV’nin yeni dizisi Aşk Ağlatır’ın kadrosuna bir isim daha katıldı.

MF Yapım imzalı dizide başrolleri Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan oynuyor.

Dizide, taşradan İstanbul’a göç etmiş ve tek başına ayakta kalmaya çalışan gençlerin; vicdan ve aşkları arasında kalarak yaşadıkları çatışmanın hikayesi anlatılıyor.

Aşk Ağlatır dizisinin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı! 8

Deniz Can Aktaş yeni dizide 20 yaşında, çalışmak için İstanbul’a gelmek zorunda kalan, hayatın zorluklarıyla kavrulmuş buna rağmen derinde bir yerde bir gün her şeyi değiştirebileceğini, şansın ona da gülebileceğini düşünen umut dolu “Yusuf” karakterini canlandırırken Hafsanur Sancaktutan, çevresinin bütün baskısına rağmen içindeki yaşama sevincini korumayı başarmış, iyilik dolu “Ada” karakterine hayat vermeye hazırlanıyor.

Aşk Ağlatır dizisinin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı! 9

Hayat dört bir yandan Ada ve Yusuf’un aralarına beton duvarlar gibi girerken aşk da beton çatlaklarında yeşeren çiçekler gibi yine de boy vermeye devam edecek.

Yönetmen koltuğuna Gökçen Usta’nın oturduğu, senaryosunu Yelda Erdoğan’ın uyarladığı Aşk Ağlatır yeni sezonda ekranda olacak.

Diziye yeni katılan isim ise ilk oyunculuk denemesini Cennet’in Gözyaşları dizisinde yapan Oktay Çubuk oldu. Genç oyuncu dizide Fırat karakterini oynayacak.

Haberi Gazeteci Birsen Altuntaş twitter hesabından duyurdu: