Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 12 Haziran Cuma 113. bölümde Thapki’nin şoke olduğu an!

Aşk Bir Rüya 12 Haziran Cuma 113. bölümde Thapki’nin şoke olduğu an!

tarafından ker_def

Hint dizisi Aşk Bir Rüya, 12 Haziran Cuma günü 113. yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor… Thapki, Bihan’ın güvenini kaybediyor… İşte yeni bölümden ilk detaylar:

Aşk Bir Rüya’da Thapki aile üyelerinin hepsini toplar. Güzel bir haber vermek üzereyken, Şada’nın yaşadığını öğrenir. Bu haber evde bomba etkisi yaratır. Thapki, herkese mutlu bir haber vermek için çok heyecanlanır. Ama Thapki Şada’yı karşısında gördüğünde şok olur.

Şada kendisinin ölü numarası yapması için Thapki’nin oyun çevirdiğini söyler. Bihan, Thapki’den gerçekleri anlatmasını ister. Thapki, Bihan’ın hayatını kurtarmak için yalan söylemek zorunda kalır. Bihan’ın güvenini kaybeden Thapki ne yapacak?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ her gün 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh

Oyuncular: Jigyasa Singh, Ma nish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khann,a Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat

Tür: Dram , Romantik

Yapımı: 2015 – Hindistan