Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 15 Mayıs Cuma 86. bölüm fragmanı izle

Aşk Bir Rüya 15 Mayıs Cuma 86. bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

Kanal 7’nin yeni Hint dizisi Aşk Bir Rüya – Thapki Pyaar Ki 15 Mayıs Cuma tarihli 86. bölümü ile izleyicilerle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Vasu’nun geçmişte yaptıkları ortaya çıkar ve evden kovulur. Kayınvalidesinden intikam almak isteyen Şada ne planlıyor?

Şada Vasu’nun geçmişte Thapki’ye yaptıklarını ortaya çıkarır ve Dhruv’un annesinden nefret etmesine sebep olur. Büyükanne Thapki ve Dhruv’un evlenmesine engel olduğu için Vasu’yu evden kovar. Şada gidecek hiçbir yeri olmayan Vasu’yu kendi babasının evine götürür.

Ailesinden ayrılan Vasu çok acı çeker. Thapki ve Bihan ise annelerini geri getirmek için yol arar. Annesini görmek isteyen Bihan Şada’nın ailesinin evine gider. Annesini hizmetçi kıyafetiyle gören Bihan çok öfkelenir.  Bölümün detaylarını aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh
Oyuncular: Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna, Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat
Tür: Dram , Romantik
Yapımı: 2015 – Hindistan