Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 20 Haziran Cumartesi 121. bölümde Vani’yi Bihan kurtarır!

Aşk Bir Rüya 20 Haziran Cumartesi 121. bölümde Vani’yi Bihan kurtarır!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Aşk Bir Rüya dizisinin 20 Haziran Cumartesi günü ekrana gelecek olan yeni bölümünde neler yaşanacağı ortaya çıktı. 121. bölümden ilk detayları haberimizde bulabilirsiniz. Koşi, Vani’ye yaranmaya çalışacak.

Aşk Bir Rüya’da bu akşam Şankar, Vani’ye elektrik çarpması için tuzak kurar. Telefonla konuştuğu sırada elektrik akımına kapılan Vani’yi, Bihan kurtarır. Şankar, Vani’yi öldürmek ister ama Bihan’ın müdahalesi ile planı suya düşer. Bihan, Vani’ye tepkili olsa da onun zarar görmesine izin veremez. Öte yandan Naman, Vani’yi ilk gördüğünde Thapki sanır ve şok olur.

Vani ise artık Thapki gibi birine benzetilmek istemediğini söyler. Koşi ise Thapki’yi hiç sevmediğini ve ona sırf Bihan yüzünden katlandığını açıklar. Koşi, Vani’nin zenginliğini görünce Şankar’ı Bihan ile evlendirmekten vazgeçer. Koşi’nin yeni amacı Bihan ile Vani’yi evlendirip onun zenginliğinden yararlanmaktır. Ama Şankar’ın buna izin vermeye niyeti yoktur.

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ her gün 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh

Oyuncular: Jigyasa Singh, Ma nish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khann,a Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat

Tür: Dram , Romantik

Yapımı: 2015 – Hindistan