Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 21 Temmuz Salı 151. bölümde Thapki, gerçeği öğrenecek!

Aşk Bir Rüya 21 Temmuz Salı 151. bölümde Thapki, gerçeği öğrenecek!

tarafından ker_def

Kanal 7’nin sevilen dizisi Aşk Bir Rüya haftanın 7 günü izleyicilerle buluşuyor. Dizinin 21 Temmuz Salı günü yayınlanacak yeni bölümünde neler yaşanacağının detayları da ortaya çıktı. Thapki, Şada’nın oyununu öğrenecek, peki sonrasında neler yaşanacak? Detaylar haberimizin devamında bulunuyor.

Aşk Bir Rüya’da bu akşam Thapki Bihan’a zarar verdiği gerekçesiyle evden uzaklaşmayı düşünür. Çaresiz bir şekilde düşüncelere dalan Thapki Şada’nın biriyle konuştuğunu görür. Duydukları karşısında şok olan Thapki ne yapacak?

Thapki Balu’nun isteğiyle Pandey ailesinin evine döner. Onun dönüşüyle paniğe kapılan Şankar Thapki’nin gitmesi için her yolu dener. Bihan Tina’nın Bani ile mutlu olduğunu görünce onların gitmelerini engellemek ister. Şada Aditi’nin ölümü ve Dhruv’un mutsuzluğunun sebebinin Thapki olduğunu söyler. Thapki, ne yapacağını şaşırır. Tam karar vermek üzereyken Şada’nın daha önce doktor olarak gelen kişiyle olan konuşmalarını duyar. Her şeyin bir oyun olduğunu duyan Thapki ne yapacak?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ her gün 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh

Oyuncular: Jigyasa Singh, Ma nish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khann,a Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat

Tür: Dram , Romantik