Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 3 Haziran 104. Bölüm Fragmanı İzle

Aşk Bir Rüya 3 Haziran 104. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal 7’nin yeni Hint dizisi Aşk Bir Rüya – Thapki Pyaar Ki 3 Haziran Çarşamba tarihli 104. bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüleri videoda bulabilirsiniz. Koşi’nin kim olduğu ailede büyük merak uyandırsa da kimse onun sırrını çözemez. Balu ise Koşi ile aralarında yaşananları kimsenin öğrenmesini istemez. Vasu ailesini korumak için geri döner.

Evdeki sorunların gitmesi için bir tören yapmak isteyen Vasu, Koşi’nin zorbalığıyla karşılaşır. Koşi Thapki’nin kekemeliğiyle dalga geçince büyük tepki görür. Koşi’nin Vasu ve Thapki’ye hakaret etmesine dayanamayan Bihan Koşi’yi tehdit eder. Ailesinin huzurunun bozulmasını istemeyen Vasu evden bir an önce gitmesi için Koşi’ye para teklif eder. Koşi Vasu’nun teklifini kabul edecek mi?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Dizinin genel hikayesi:
Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh
Oyuncular: Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna, Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat
Tür: Dram , Romantik
Yapımı: 2015 – Hindistan