Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk-ı Memnu’nun Firdevs’i Nebahat Çehre için dizi bulundu!

Aşk-ı Memnu’nun Firdevs’i Nebahat Çehre için dizi bulundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yeni sezon öncesi büyük bir heyecan var. Yeni dizi Menajerimi Ara, bambaşka formatıyla izleyicilerin karşısına çıkacak ve yeni bir hava estirecek. Star TV, dünyada birçok ülkede yayınlanan ve başarılar kazanan formata çok güveniyor.

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi önemli oyunculardan oluşan kadrosu ve hikayesiyle daha yayınlanmadan büyük dikkat çeken Menajerimi Ara, Call My Agent isimli diziden uyarlandı. Ay Yapım tarafından uzun bir hazırlık döneminin ardından çekimlerine başlanan diziden ilk fragman da gelmişti.

Dizide Tuba Büyüküstün, Halit Ergenç, Ozan Güven gibi ünlü isimlerin kendilerini canlandıracakları bilgisi de gelmişti.Bu isimlere bir usta daha katıldı… Yılların başarılı ismi Nebahat Çehre, Menajerimi Ara isimli dizide yer alacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Nebahat Çehre, Ay Yapım’dan gelen teklifi kabul etti.Uzun süredir dizilerde rol almayan Çehre, iyi bir proje olur ise ekrana dönebileceğini söylemişti. Oyuncu, bir cenaze sahnesinde kendisini canlandırarak ekrana dönmüş olacak.

Aradan 10 yıl geçmesine rağmen Aşk-ı Memnu dizisinin ve Firdevs karakteri ile Nebahat Çehre’nin konuşulmaya devam etmesi de oyuncu adına ayrı bir başarı kaynağı…