Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisinden sonra Meriç Aral’a yeni dizi önerisi!

Söz dizisinden sonra Meriç Aral’a yeni dizi önerisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 3 sezon süren Söz dizisinde Eylem karakteri ile izlediğimiz ünlü oyuncu Meriç Aral, 1 sezon dinlendikten sonra yeniden ekrana dönebilir… Oyuncuya tv8’in yeni dizisi Kırmızı Oda’dan teklif var…

Yeni sezonda ekranda yer alacak olan dizilerin kadrolarının kurulmasına devam edilliyor. Doğduğun Ev Kaderindir’in ardından tv8’in ikinci dizisi olacak Kırmızı Oda’da yer alması düşünülen isimlerden birisinin de Meriç Aral olduğu ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre OGM Pictures, yeni isimler üzerinde görüşmelerini sürdürüyor. En son Biz Böyleyiz filminde yer alan Meriç Aral, yeni sezonda yeniden ekranlarda yer alacak mı, henüz resmi bir açıklama yok.

Ancak, kulislere yansıyan bilgilere göre yapımcı ile oyuncu arasında anlaşma sağlandığı yönünde bilgiler bulunuyor. Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı Kırmızı Oda dizisi, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek Banu Kiremitçi Bozkurt tarafından senaryolaştırıldı.

Diziye en son Jet Sosyete’de Alara olarak izlediğimiz Ecem Uzun’un da katıldığı ortaya çıkmıştı.

Binnur Kaya psikiyatri kliniğinin sahibini ve bir psikiyatristi canlandıracak. Psikiyatri kliniğinde doktorlarını ve onlara başvuran hastaların hayatlarının anlatılacağı “Kırmızı Oda”da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak.