Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aşk Taktikleri filminde simsiyah saçlarıyla Şükrü Özyıldız’ı tanıyabilene aşk olsun!

Aşk Taktikleri filminde simsiyah saçlarıyla Şükrü Özyıldız’ı tanıyabilene aşk olsun!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şükrü Özyıldız’ın Demet Özdemir’le başrolünü paylaştığı, Netflix için çekilen Aşk Taktikleri isimli filmin çekimleri devam ediyor. Çekimlerden kamera arkası görüntüler de bir bir sosyal medyaya düşüyor. Fotoğraflarda Şükrü Özyıldız’ın farklı görünümü dikkat çekiyor.

Her iki oyuncu da sosyal medya hesaplarında setten fotoğraflar paylaşmaya devam ediyor. Fotoğraflar her iki oyuncunun da filmdeki görünümleriyle ilgili ipucu veriyor. Şükrü Özyıldız’ın her zamanki farklı görünümü de dikkatlerden kaçmadı.

Aşk Taktikleri filminde simsiyah saçlarıyla Şükrü Özyıldız'ı tanıyabilene aşk olsun! 29

Normal hayatında genç yaşına rağmen saçları beyazlayan Şükrü Özyıldız, ak düşmüş saçlarıyla çok karizmatik ve olgun bir erkek görünümü sergiliyor. Özyıldız’ın Aşk Taktikleri’ndeki görünümü ise çok farklı.

Set fotoğraflarında Şükrü Özyıldız’ın saçlarının siyaha boyandığı dikkat çekiyor. Beyaz saçlarından eser kalmayan yakışıklı oyuncu simsiyah saçlarıyla dikkat çekiyor.

Aşk Taktikleri filminde simsiyah saçlarıyla Şükrü Özyıldız'ı tanıyabilene aşk olsun! 30

Aşk Taktikleri filminde Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın yanı sıra Hande Yılmaz, Doğukan Polat, Deniz Baydar, Özgür Ozan, Yasemin Yazıcı ve Atakan Çelik rol alıyor.

Filmin yönetmenliğini Emre Kabakuşak üstlenirken senaryosu ise Pelin Karamehmetoğlu’na ait. Yaklaşık bir ay önce başlanan çekimlerin yakında tamamlanması bekleniyor.