Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk ve Mavi’nin Mavi’si Burcu Kıratlı kimdir? Dizi, yeni sezonda bolca dram ve komediyle geliyor…

Aşk ve Mavi’nin Mavi’si Burcu Kıratlı kimdir? Dizi, yeni sezonda bolca dram ve komediyle geliyor…

tarafından zk zk

Aşk ve Mavi'nin Mavi'si Burcu Kıratlı kimdir? Dizi, yeni sezonda bolca dram ve komediyle geliyor... 7

“Bu sezon dram ve komedi bolca var”

“Çok güzel gidiyor her şey, hava da çok güzel. Senaryoda güzel sürprizler var. Senaristlerimiz seyirciyi şaşırtmayı seviyor ve yeni sezon için güzel bir başlangıç yazmışlar. Bizim bile beklemediğimiz bir ilk bölüm çektik. Bolca drama ve bolca komedi var. Komedi ve dramayı bizim kadar güzel harmanlayan başka bir dizi yok zaten.”

Mavi karakteri ile çok benzeşen yanları olduğunu belirten Burcu Kıratlı; “Mavi’ de aynı benim gibi; çıkışları olan, kimseye eyvallah etmeyen, kendi doğrularını savunan bir kız. Bu yüzden onu çok severek canlandırıyorum” dedi.

Sosyal medyayı etkin kullanan ünlü isimlerden birisi olan Kıratlı, sette çok eğlendiklerini ve bu eğlenceli anları paylaşmayı sevdiğini ifade ederek “”Işıl Abla (Yücesoy), Kenan Abi (Bal) hadi Boomerang yapalım” diyordum, “O ne?” diyorlardı. Şimdiyse onlar çekim aralarında “Hadi Boomerang yapalım” diyor. Emrah başta daha ağırdı bu sosyal medya işlerinde ama onu da alıştırdık” diye konuştu.