Ana sayfa Dizi Haberleri Aslan Ailem dizisi 24 Aralık 10. bölüm fragmanı yayınlandı

Aslan Ailem dizisi 24 Aralık 10. bölüm fragmanı yayınlandı

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Aslan Ailem dizisinin yeni bölümü 24 Aralık Pazar akşamı saat 20.00’de yayınlanacak.

Başrollerinde Burcu Özberk, Akın Akınözü ve Fırat Altunmeşe’nin paylaştığı dizinin 10. bölümünden ilk tüyolar fragmanda.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Murat, Hatice ve Burcu’yu kurtarmıştır. Burcu’nun Murat’a sarılması ve ikilinin yakınlığı Hatice’yi alarma geçirir. Genç kızın Murat’a göz koyduğundan şüphelenen Hatice, ikiliyi uzaklaştırmak için kolları sıvar.

Umut ve Pelin boşanma işlemleri için bir türlü avukata gitme fırsatı bulamazken, birbirlerini hatırlayan Mahir ve Hayriye’nin durumu, Pelin ve Umut ilişkisinin seyrini değiştirir.

Gayret, babasıyla birlikte aradıkları dükkanı bulur. Ancak bilmediği şey, dükkanla birlikte yeni, gerilimli ve hoşlanmayacağı sürprizlerin kendisini beklediğidir. Sevgi ise kendini Gayret’e hatırlatmak için akla hayale gelmeyecek denemeler yapar.

Burcu’ya gelen gizemli bir telefon, onu harekete geçirir. Burcu’nun herkesten gizli kurduğu plan, onu tehlikeye sürüklerken, bir yandan da Murat’la arasında kurulan güvenin tekrar zedelenmesine sebep olacaktır…