Ana sayfa Kadın Haberleri Savaşçı dizisinden Gaye Turgut Evin’in de haberi yok!

Savaşçı dizisinden Gaye Turgut Evin’in de haberi yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 4 sezon boyunca Fox TV ekranında yayınlanan Savaşçı dizisi, büyük beğeni ile takip edilen işlerden. Limon Yapım tarafından çekimleri Eskişehir’de yapılan Savaşçı, asker dizileri arasında en uzun süren yapım konumunda. Koronavirüs pandemisi nedeniyle erken sezon finali yapan Savaşçı, 5. yeni sezonu ile izleyicilerle buluşmayı sürdürecek.

Ancak dizinin hayranları çekimlerin ne zaman başlayacağını, dizinin 5. sezonun ne zaman yayınlanacağını sosyal medyadan sürekli soruyor. Savaşçı’da Teğmen Çiğdem Ülgen karakterini canlandıran Gaye Turgut Evin, kendisine de bu yönde birçok mesaj geldiğini belirtti. Instagram hesabından videolar paylaşarak son durum hakkında bilgi veren oyuncu, dizinin devam ettiği ama bir süre ayrı kalınacağını vurguladı.

Gaye Turgut Evin, “Bana sürekli dm’den, fotoğraf yorumu olarak, ya da ulaşabilenler, çevrem, akrabalarım bile dizinin ne zaman başlayacağını soruyorlar. İnanın bilmiyorum. Bilgim olur ise sizlerle zevkle paylaşacağım. Şu aralar sağlığınıza dikkat edin. Sağlıklı günlerde kavuşalım.Dizinin tekrarlarını izleyin, hatırlayın” diye konuştu.

5. sezon çekimlerinin kendisinin de bilmediğinin altını çizen oyuncu, öğrendiği zaman da hesabından duyuracağını belirtti. Ünlü oyuncu, “Az kaldı ama kavuşacağız, siz sağlınıza dikkat edin” demeyi de ihmal etmedi.

Gaye Turgut Evin, instagram hesabından yaptığı makyajlı paylaşımı ile de hayranlarından büyük beğeni topladı. İşte o paylaşım:

“Dinleyeni olmadığından değil, anlayanı olmadığından sessizleşir insan.” diyor Osho. Ve farkında mısınız? Gün geçtikçe sessizleşiyoruz.

Savaşçı dizisinden Gaye Turgut Evin'in de haberi yok! 7